Nanya Technology печели поредни награди за техническо съвършенство в Тайван

Nanya Technology печели поредни награди за техническо съвършенство в Тайван

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.01.2010, 5,275 показвания

Новите 50nm памети за ноутбук Elixir DDR3 SODIMM и енергоспестяващите Elixir DDR3 RDIMM едновременно са отличено от Бюрото за външна търговия на далекоизточната страна

Реномираният производител на DRAM памет съобщи, че два от новите продукти за дистрибуторския канал— 50nm DDR3 SODIMM и DDR3 RDIMM модулите – са получили наградите за техническо съвършенство (Excellence Awards) за 2010 г на тайванското Бюро за външна търговия.

Тайванските награди за технческо съвършенство се спонсорират от Бюрото за външна търговия към Министерството на икономиката на страната и се дават от тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA) според следните критерии: развойна дейност, дизайн, качество и маркетинг. Всеки награден продукт се отличава с най-високи качества във всяка категория. Паметите Elixir на Nanya  са отличавани с Excellence Award през всяка от последните четири години.

Мобилните Elixir DDR3 SODIMM памети използват 50nm 2Gbit DDR3 чипове и предлагат до 4GB капацитет, като са напълни съвместими със съществуващите и бъдещите ноутбук платформи. Оборудваните с добре проектиран радиатор модули помагат за икономия на енергия от този блок на компютъра с цели 40% и за осигуряване на по-ниска температура във вътрешността на мобилния РС, с което удължават живота на преносимите машини, твърдят от Nanya.

Другият награден продукт са сървърните памети Elixir DDR3 RDIMM, предназначени за ИТ професионалистите, които държат на висока стабилност, ефективност и производителност на изградените от тях сървъри и работни станции.

„За Nanya е чест да получава последователно през годините награди от Бюрото за външна търговия. Отличията потвърждават целите на компанията да притежава своя независима технология, иновационни развойни дейности и свой бранд,” каза д-р Пей Лин Пай вицепрезидент глобални продажби и маркетинг и говорите на Nanya Technology Corporation. „―Nanya се стреми към позициите на водещ световен доставчик на DRAM чрез най-съвременни технологични иновации и разработки, за да предложи на своите клиенти най-добрите продукти,” допълни г-н Пай.

Продуктите Elixir на Nanya последователно печелят наградите за техническо съвършенство на Тайван пред последните 4 години. Общо 5 типа DRAM устройства получават отличието като най-добри, доказвайки водещите позиции на своите производители по отношение на иновации, качество, дизайн и маркетинг.

Информация за наличните продукти на Nanya можете да намерите чрез официалния дистрибутор Диджи електроникс АД или на www.digi.bg.

Новите 50nm памети за ноутбук Elixir DDR3 SODIMM и енергоспестяващите Elixir DDR3 RDIMM едновременно са отличено от Бюрото за външна търговия на далекоизточната страна


Етикети: , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.