Transcend обнови 3,5”-инчовите външни дискове с бърз eSATA модел

Transcend обнови 3,5”-инчовите външни дискове с бърз eSATA модел

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.01.2010, 4,178 показвания

Ефективна охлаждаща система подобрява надеждността на устройствата за съхранение на данни с голям капацитет

StoreJet 35U разполага както с USB 2.0 връзка, така и със супербърз eSATA интерфейс. С удобството да има и двата вида интерфейс за комуникация  с компютъра, външният сторидж не само осигурява възможно най-добра производителност, но и максимална съвместимост с всички видове съвременни персонални компютри. Докато повечето 3.5” външни дискове са уязвими откъм загуба на данни и откази поради прегряване, StoreJet 35U остава хладен и стабилен и при дълга работа благодарение на вградената охлаждаща система с тих 80mm вентилатор, съобщават от компанията.

С все по-голяма популярност се ползва обявеният наскоро StoreJet 35T, който има само USB 2.0 интерфейс. Устройството е снабдено с TurboHDD USB технология за по-бърз трансфер на данни по най-популярния канал за връзка, като скоростите на четене нарастват от 33MB/s на средно 42MB/s. Външните дискове с 3.5” формат на Transcend разполагат със съвременни функции за пестене на енергия. Още стойност добавя безплатният StoreJet Elite софтуер за интелигентно бекъпиране и защита на данните, който всеки клиент на компанията може да изтегли, попълвайки серийния номер на закупения продукт.

Всички Transcend StoreJet външни дискове са напълно съвместими с Windows 7. StoreJet 35U се предлага с капацитети от 500GB, 1TB и 1.5TB, докато StoreJet 35T се предлага с капацитети само 1TB и 1.5TB.

Информация за актуалните продукти на Transcend можете да получите от сайта на компанията http://www.transcendusa.com/, или чрез официалния дистрибутор Диджи Електроникс (http://www.digi.bg).


Етикети: , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.