Клиентите на HP се подготвят за иновации в бизнес критичните системи

Клиентите на HP се подготвят за иновации в бизнес критичните системи

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.02.2010, 3,604 показвания

HP обяви днес своя ангажимент да предостави на клиентите на HP Integrity предимствата на последния четириядрен процесор на Intel. Целта е увеличаване на резултатите на бизнеса и ограничаване на инвестициите им в технологична инфраструктура в бъдеще.

Процесорът Intel Itanium 9300, преди известен като Tukwila, е със значително подобрени характеристики и с нова степен на надеждност, скалируемост и опции за виртуализация. Чрез внедряването на този процесор в следващото поколение Integrity сървъри, HP ще има възможност да предоставя иновации в издръжливостта, гъвкавостта и автоматизацията, чрез конвергираната инфраструктура.

Комбинирано с напредналата виртуализация, непрекъснатост на бизнес процесите и възможности за автоматизация на HP-UX 11i операционната среда, клиентите могат бързо да посрещат промените в пазара и да постигат растеж.

HP клиентите Pella, Telefónica и Pirelli поддържат Intel Itanium 9300

Водещи компании от цял свят разчитат на HP Integrity сървъри за най-критичните за бизнеса им дейности.

Когато Pella Corporation, водещ производител на прозорци и врати, започна да разширява своята дейност, да увеличава производството си и същевременно трябваше да поддържа и непрекъсваемост на бизнеса, те се обърнаха към HP. Pella избра платформата HP Integrity за да увеличи производителността и достъпността на производствените бази данни и за да посрещне нуждите си от скалируема процесорна мощност.

“HP Integrity Superdome сървърът, работещ на HP-UX 11i, позволява на Pella лесно да скалира поддръжката за нашия постоянен ръст на бизнеса, като намалява същевременно риска, свързан със сезонността на търсенето,” заяви Арвин ван Занте, мениджър на Pella. “Ние очакваме бъдещите иновации и разширяване на платформата HP Integrity, които ще ни позволят да постигнем дори по-висока ефективност.”

По същия начин телекомуникационният гигант Telefónica протегна ръка към HP, когато трябваше да разширят значително хостинг бизнеса си в цял свят. Дъщерната й компания Telefónica USA избра HP Integrity сървъри с HP-UX 11i за тяхната трансформация на центъра за данни във Маями, Флорида.

“Ние обновихме центровете за данни в Маями, за да посрещнем по-добре изискванията на бизнес критичните ни процеси и бързо растящия ни бизнес в Латинска Америка и Щатите,” заяви Виктор Карено, директор Инженеринг, Telefónica USA. “С HP Integrity и HP-UX 11i, като гръбнак на нашата инфраструктура, ние имаме възможност да предоставяме силно устойчиви и сигурни услуги за нашите клиенти и същевременно да намаляване нашите разходи за центрове за данни и въглеродния отпечатък”.

Петият, най-голям производител на гуми в света – Pirelli, също очаква системите HP Integrity, базирани на новия 9300 процесор. Компанията разчита на HP и Intel да й предоставят високо достъпна инфраструктура, която да поддържа глобалните операции и да улесни управлението на ИТ служителите. Pirelli инсталира платформата HP Integrity, работеща под HP-UX 11i и HP Serviceguard решения, за да поддържа непрекъснати бизнес операции.

“Офисите на Pirelli по цял свят разчитат на технологичната инфраструктура на централата в Милан, за да могат бързо да променят производството спрямо търсенето,” заяви Езио Бомбардели, ИТ мениджър, Pirelli. “HP Integrity Superdome системата със собствената HP UNIX операционна система предоставя непрекъсваемост и възможност за гъвкавост на управлението й и ни позволява да бъдем ефикасни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината.”


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.