Autodesk предоставя възможност да получите обратно 300 Евро от стойността, която сте заплатили за AutoCAD LT лиценз

Autodesk предоставя възможност да получите обратно 300 Евро от стойността, която сте заплатили за AutoCAD LT лиценз

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 19.02.2010, 3,747 показвания

От 15 февруари 2010 г., Autodesk Ви предоставя и възможност да получите обратно 300 Евро от стойността, която сте заплатили за вашия AutoCAD LT лиценз.*

Използвайки най-надеждния софтуер за 2D чертане в света AutoCAD LT®, Вие сте не само лидер във вашата област. Идеите и опитът са ключът към вашия успех, но 2D инструментите за чертане могат изцяло да променят съвместимостта и надеждността на вашите проекти.

Увеличете продуктивността с 35% чрез повишаване на конкурентоспособността си. Подобрете съвместимостта използвайки оригинален DWG™ формат. Повишете сигурността осигурявайки си само професионален софтуер за 2D. Създавайте, документирайте и обменяйте документи, използвайки лидера в 2D чертането AutoCAD LT®.

* Сумата ще бъде възстановена обратно чрез програма, подпомагана от Autodesk Development S.a.r.l., Нюшател, Швейцария. Кампанията се координира от GmbH, Gottlieb-Daimler-Strasse. 1, 33428 Harsewinkel, Германия.

Сумите, които се възстановяват са валидни само при покупка на търговски лиценз AutoCAD LT® (изключения, след запитване). Молбата се подава от крайния клиент, считано от 15 февруари до 31 юли 2010 г. в страните, включени в European Economic Area (EEA), Швейцария. Сумата се отпуска за възстановяване на част от стойността на покупката, както следва: 250 Британски лири в района на Обединеното кралство и 300 Евро в останалите страни от списъка. Максималният брой закупени лицензи, които могат да кандидатстват по тази програма, са максимум 5 (пет) единични (SLM) лиценза или 1 (един) лиценз с 5 работни места (5 Pack) в една покупка (от крайния клиент). Кандидатстването за възстановяване на сумите по тази кампания се извършва в интернет на адрес www.autodeskrebate.com/autocadlt в рамките на 30 дни от датата на издаване на документ за покупка. Изискват се доказателство за покупка на лиценза чрез документ (фактура) и съгласие от страна на клиента да получава маркетингова информация.

Възстановяване на сумата се осъществява чрез банков трансфер или банков депозит. Пълните условия за кампанията, може да научите на www.autodeskrebate.com/autocadlt.


Етикети: , , , , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 Побързайте, до 31 юли 2010 г. Autodesk връща обратно на своите клиенти 300 Евро от всеки закупен лиценз на AutoCAD LT – hardwareBG.com // 25.03.2011 в 20:06

    […] Както по-рано Ви бяхме съобщили, от 15 февруари до 31 юли 2010 г. Autodesk връща обратно 300 Евро от стойността на закупения и регистриран AutoCAD LT …. […]