HOSTKEY използва AMD EPYC™за своите виртуализирани, високопроизводителни изчислителни среди

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.04.2019, 1,180 показвания

 

 

Сървърните процесори AMD EPYC 7281 и EPYC 7401P поддържат интернет решения и услуги за клиентите на компанията

Санта Клара, Калифорния, 2 април 2019 г. AMD (NASDAQ: AMD) и HOSTKEY, водеща компания за облачни решения с широка клиентска база в Европа, Русия и Северна Америка, обявиха разполагането на AMD EPYCTM базирани сървъри за цялата инфраструктура на HOSTKEY. Новите инсталации на AMD EPYC процесори добавят висока плътност на изчислителните ядра и пропускателна способност за клиентите на HOSTKEY работещи с виртуализирани среди и задачи изискващи висока изчислителна мощност.

Новата платформа на доставчика на облачни услуги използва 16-ядрени AMD EPYC™ 7281 и 24-ядрени EPYC™ 7401P процесори в сървърни шасита на Gigabyte, които поддържат до 8 канала RDIMM/LRDIMM DDR4 памет и 128 писти ултрабързи PCIe® Gen3 x4 връзки за поддръжка на растящите изисквания на потребителите.

“AMD EPYC чиповете в едно- и дву-процесорни конфигурации позволяват на HOSTKEY да предложи по-голямо разнообразие от услуги на своите клиенти, надграждайки наличните в момента опции за техните нужди от изчислителни мощности,” каза Антон Малина, директор на холандската инфраструктура от информационни центрове. “Като водещ доставчик на услуги в региона, ние се радваме да работим с лидер в индустрията като AMD, за да направим достъпна високата производителност на AMD EPYC.”

“За нас е удоволствие да работим с HOSTKEY и да дадем на техните клиенти достъп до процесорите AMD EPYC 7281 и EPYC 7401P. Базираните на тях сървъри ще дадат на клиентите на HOSTKEY нов избор за техните приложения за виртуализирани, HPC или паралелно-изчислителни среди, като същевременно разчитат на високото ниво на услуги и поддръжка на HOSTKEY,” каза Даниел Баундс, старши директор в поделението Datacenter Solutions на AMD

 

Достъп до AMD сървърите в HOSTKEY

AMD EPYC базираните сървъри в момента са налични в Холандия. Клиентите могат да поръчат своя сървър с конфигурация по избор в уебсайта на HOSTKEY . Цените за достъп до базовите сървъри с AMD EPYC 7281 процесори с 32GB RAM и 2x240GB SSD започват от €119 на месец. Всички сървъри на HOSTKEY се предоставят със защита от DDoS атаки.

 

Допълнителни източници

  • Научете още за AMD EPYC на AMD.com
  • Следвайте развитието на решенията на AMD за информационни центрове в Twitter @AMDServer

 

За AMD

В продължение на над 45 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, и Facebook и Twitter страниците на компанията.

 

За HOSTKEY

HOSTKEY предоставя хостинг услуги на специално заделени и облачни сървърни решения. Те са базирани в ултрамодерни центрове за данни и са достъпни за корпоративни и частни клиенти. Нашата инфраструктура е приложима за заделени и хибридни решения. HOSTKEY системите са разположени в Амстердам, Москва и НюЙорк. Сред партньорите на компанията са фирми като Microsoft, NGINX, cPanel, RETN, Huawei, AMS-IX, Serverius, DataPro и много други. Опитът и професионализмът на нашите служители гарантират високо качество и достъпност до исканите услуги, от инсталация до администриране и пълна поддръжка на ИТ системите на клиента.

###

AMD, логото AMD със стрелка, EPYC, и техните комбинации са търговски марки на Advanced Micro Devices, Inc.


Етикети: , ,Коментари: