HP разширява серията мастиленоструйни принтери HP Officejet за малкия и домашен офис

HP разширява серията мастиленоструйни принтери HP Officejet за малкия и домашен офис

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.03.2010, 5,224 показвания

HP представи най-достъпното си многофункционално устройство до момента – HP OfficeJet 4500

HP разширява серията HP OfficeJet с най-достъпното си многофункционално устройство с плосък скенер и факс(1) до този момент.

HP Officejet 4500 All-in-One беше представен на таз годишното изложение MacWorld Expo, провело се в Сан Франциско, САЩ. Той предлага на малкия и домашен офис цветен печат с професионално качество, жична и безжична мрежови възможности и функционалността на устройство съчетаващо четири функции. HP OfficeJet 4500 All-in-One произвежда цветни разпечатки с професионално качество на много ниска цена на страница(2).

“HP насърчава предприемаческия дух и се старае да създаде продукт, който може да помогне на потребителите да превърнат идеите си в действителност. Като осигурява достъпен бизнес принтер с ниска цена на страница и достъп то безплатни маркетингови бланки и дизайни ние можем да помогнем на малкия бизнес от целия свят да оптимизира продуктивността си и успешно да промотира своята марка”, коментира Хатем Мустафа, Вице президент, Мастиленоструйни бизнес решения, в НР.

Подобряване на продуктивността с достъпния Officejet All-in-One

HP Officejet 4500 All-in-One е със стилен черен цвят и позволява на потребителите ефективно да извършват своите бизнес задачи в малкия или домашния офис. Устройството е съвместимо с Microsoft Windows® и Mac OS X Snow Leopard(3) и предлага печат на страници без рамки подходящ за създаването на брошури, листовки и други маркетингови материали. Моделът има вградени мрежови възможности и опция за безжична мрежа(4), като в същото време предлага печат, сканиране и копиране с отлична скорост.

Освен това той отпечатва бързо съхнещи документи, устойчиви на избледняване, когато се използва хартията ColorLok(5). Малкия бизнес може вече да отпечатва до три пъти повече черни страници,(6)(7) като използва оригиналната мастилницата с най-голям капацитет HP 901XL черно. Това е и единствената мастилница с такъв капацитет предлагаща се на пазара за този клас мастиленоструйни продукти(8).

Като част от програмата HP Eco Solutions многофункционалното устройство HP Officejet 4500, покрива стандарта ENERGY STAR®. Моделът намаляват разхода на хартия, мастило и електроенергия благодарение на HP Smart Web Printing(9). Това приложението позволява избирането и отпечатването на точно определени пространства от уеб страниците, като по този начин потребителите могат да отпечатат само онази част от страницата, която им е необходима. То също така позволява комбинирането на различно съдържание от няколко страници на един лист отпечатана хартия.

Цена и наличност(10)

НР препоръчва крайни цени и наличност в партньорската мрежа в страната:

  • Officejet 4500 All-in-One – ще се предлага от aприл 2010 г. на препоръчителна цена от 219 лв. с ДДС.
  • Officejet 4500 Wireless All-in-One – ще се предлага от aприл 2010 г. на препоръчителна цена от 289 лв. с ДДС.

HP Officejet 4500 All-in-One/Wireless използва, както стандартните мастилници HP 901 черно и трицветната HP 901, така и мастилницата с голям капацитет HP 901XL черно (6).

(1) Базирано на препоръчителни цени на НР. Реалните цени могат да варират.

(2) Цената за отпечатване на 1 страница с OfficeJet е изчислена за мастилниците с най-големия обем по стандарт на ISO с непрекъснат печат; за повече информация: www.hp.com/pageyield.

(3) Информация за поддръжката можете да получите на: www.hp.com.support

(4) Работата на безжичната мрежа зависи от физическата среда и разстоянието от точката на достъп. Предлага се само в Северна Америка, Европа, Близкия Изток и Африка.

(5) Базирано на прогнози на производителите за медии, които не съдържат киселини и при използване на оригинални НР мастила; данните за яркостта на багрилата са получени при тестове на стайна температура съпоставени с резултатите на други тествани по ISO 11798 и ISO 18909 системи.

(6) При употреба на консуматив НP 901XL Officejet черно. Мастилницата с голям капацитет не е включена в пакета, а трябва да се закупи отделно.

(7) Продуктът идва с HP 901 Officeject черно – CC653AE – 1 трицветна мастилница HP 901 Officeject – CC656AE. HP 901 XL Officejet черно – CC654AE – може да бъде закупена отделно.

(8) С мастилницата HP 901XL може да се отпечата до 700 страници, данните са според ISO/IEC 24711 и продължителен печат. Реалните отпечатани страници варират значително според съдържанието на отпечатваните страници и други фактори. За повече информация: www.hp.com/pageyield.

(9) Приложението функционира само с Internet Explorer версии 6, 7, 8 и Firefox 3.5

(10) Препоръчителни крайни цени на НР. Реалните цени могат да варират.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,


Коментарите са забранени.