HP подобрява оперативната ефективност на малките и средни предприятия

HP подобрява оперативната ефективност на малките и средни предприятия

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.03.2010, 2,802 показвания

Услугите на компанията по отношение на центровете за данни се фокусират върху премахването на ресурсните ограничения

HP представи нов набор от услуги за подобряване на оперативното представяне на малките и средни предприятия, притежаващи центрове за данни.

Новите и усъвършенствани услуги на HP по отношение на центровете за данни повишават оперативния капацитет и гъвкавост на компаниите. Те отговарят на нуждите от стандартизация, виртуализация, допълнителен капацитет, енергийна ефективност и комплексното управление на търговски среди с множество доставчици. Освен това, компанията предлага и гъвкаво осигуряване по поръчка на услуги за подобряване на оперативното представяне на организациите и техните дистрибутори и партньори.

“Екипите, които оперират с центрове за данни, са изправени пред управлението на все по-сложни и комплексни инфраструктури. Това е особено вярно при внедряването на виртуализации в среди с множество доставчици и операционни системи,” заяви Рон Силимън, главен анализатор в Гартнер. “Тези предизвикателства са още по-големи пред бизнеса, притежаващ малки и средни центрове за данни. Тези компании се отличават със зависещите си от икономическата ситуация бюджети и ограниченията на броя служители. По тази причина именно те трябва да възприемат интегриран подход за осигуряване на оперативна ефективност на цялата среда, намалявайки риска и увеличавайки бизнес резултатите си.”

Новите услуги на компанията са налични директно в офисите HP и партньорската мрежа на компанията в страната.

Повече информация за услугите свързани с центровете за данни HP Technology Services можете да откриете на www.hp.com/services/evolvingdatacenter.


Етикети: , , , , ,Коментарите са забранени.