Kingston представиха нови ValueRAM DDR3L (low voltage) Registered DIMM модули памет

Kingston представиха нови ValueRAM DDR3L (low voltage) Registered DIMM модули памет

В раздел: Новини от на 16.03.2010, 3,279 показвания

След като от Intel сертифицираха официално 2400MHz-овият HyperX DDR3 комплект памети, от Kingston обявиха и три нови модела DDR3 Registered памети сертифицирани от Intel предназначени за новите им Westmere-EP сървърни процесори.

“Intel работи в тясно сътрудничество с Kingston за разработването и сертифицирането на Low Voltage DDR3L паметите предназначени за предстоящите ни Westmere-EP базирани сървъри с триканален контролер на паметта”, казва Геоф Финдли (Geof Findlay), Memory Ecosystem мениджър в Intel. “Kingston Low Voltage модулите памет в комбинация с 32nm Westmere процесорите на Intel ще помогне за увеличаване на ефективността, като същевременно намали общите разходи на енергия в информационните центрове по света.”

Новите Kingston ValueRAM DDR3L (low voltage) Registered DIMM модули се предлагат с капацитети 1GB (Single Rank x8), 2GB (Single Rank x4) и 2GB (Dual Rank x8). Работната им честота е 1333MHz при латентност CL9 и работно напрежение 1.35V, а гаранцията с която се продават е 36 месеца.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,


Един коментар

  1. 1 wladimir1 // 17.03.2010 в 00:13

    Линкнете го на Дир.Бг – ще им дойде дюшеш. ;)))