AMD ще стриймва “Next Horizon Gaming” от E3 2019, за да демонстрира следващо поколение геймърски продукти

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.05.2019, 1,583 показвания

 

–  Събитието за феновете ще разкрие нови изделия на компанията, които ще влязат в компютри, игрални конзоли и облачни системи през следващите години. Водещи разработчици ще покажат невиждано до момента игрално съдържание

Санта Клара, Калифорния, 14 май 2019 г.AMD (NASDAQ: AMD) днес обяви, че ще организира свое събитие, което ще бъде предавано поточно по интернет, по време на E3 2019 в Лос Анжелис, за да вдигне завесата пред новото поколение геймърски продукти. Домакин на  AMD “Next Horizon Gaming” ще бъде by creator Джеф Кейли, създателят на The Game Awards . То ще се проведе в The Novo и ще се предава на живо в понеделник, 11 юни, от 1 ч. през нощта българско време.

По време на Next Horizon Gaming президентът и СЕО на AMD д-р Лиса Су ще даде подробности за бъдещи нови продукти и технологии, които ще влязат в геймърски компютри и конзоли, както и в облачни инсталации през следващите няколко години. В събитието ще вземат участие водещи разработчици на игри, които ще разкрият предварителна информация за някои от най-очакваните нови заглавия за тази година.

Феновете на AMD, представителите на пресата и обществеността са поканени да посетят Next Horizon Gaming на E3 2019. Участниците в изложението могат да се регистрират за събитието на AMD тук още от днес. Предаването на живо може да се гледа в YouTube канала на AMD , както и във Facebook страницата на компанията. Запис на съботието ще може  да се гледа няколко часа след неговото приключване.

Поддържащи източници

  • Научете още за дейностите на AMD по време на E3 тук
  • Следвайте AMD в Twitter на@AMD
  • Станете фен на AMD във Facebook

 


За AMD

В продължение на 50 години AMD тласка напред иновациите във високопроизводителните изчислителни среди, в графиката и визуализационните технологии – градивните блокове за потопяващи игрови и визуализационни платформи и информационни центрове. Стотици милиони потребители, водещи бизнеси от Fortune 500 класацията и научни институции в света разчитат на технологиите на AMD за ежедневно подобряване на начина, по който живеят, работят и играят. Служителите на AMD в цял свят са фокусирани върху изграждането на отлични продукти, които преместват напред границите на нашите възможности. Допълнителна информация какви възможности дава AMD  днес и как вдъхновява бъдещето ще намерите на уебсайта, в блога, Facebook и Twitter страниците на компанията.

©2019 Advanced Micro Devices, Inc.  Всички права запазени. AMD и логото AMD Arrow, са търговски марки на Advanced Micro Devices, Inc. Другите имена са използвани само с информационна цел и могат да бъдат търговски марки на съответните собственици.


Етикети: , ,Коментари: