Lian Li анонсира нова серия компактни корпуси Mini-Q

Lian Li анонсира нова серия компактни корпуси Mini-Q

В раздел: Новини от на 21.04.2010, 3,651 показвания

Стана ясно, че компанията Lian Li подготвя за пускане нова серия компактни корпуси Mini-Q. В рамките на продуктовата линия, компанията днес представя първият модел с наименованието PC-Q06, изпълнен в конструктивен форм-фактор Mini Tower и позициониран за използване от професионални потребители, геймъри и оувърклокъри.

Устройството е предназначено за работа с дънни платки във формати Mini-ITX и ATX, като в допълнение присъстват две отделения за поместване на разширителни карти. Компютърният корпус позволява поставянето на едно 5,25-инчово оптично устройство, един вътрешен 3,5-инчов твърд диск и захранващ блок във формат ATX PS/2. В предната част на корпуса са разположени два порта USB 3.0 и звукови интерфейси за включване на слушалки и микрофон, а на страничния панел, с цел намаляване на вибрациите и нивото на създавания шум, се използват гумени поставки за поместването на захранващия блок. Описаният корпус е произведен от 1алуминиеви плоскости с дебелина 1.5мм и има габаритни размери 205мм. x 210мм. x 250мм. и тегло от 1,2 кг. Моделът ще се продава в три цветови решения, а от тук ще идва и тяхното различие в индексите: PC-Q06A, PC-Q06B и PC-Q06R, които ще бъдат съответно с цветове – сребрист, черен и червен.

Отбелязва се, че описаният компютърен корпус Lian Li Mini-Q PC-Q06 ще бъде пуснат в продажба към края на месец май на препоръчителни цени за модификациите PC-Q06A, PC-Q06B и PC-Q06R, както следва:  $90, $90 и $105.

Компютърен корпус PC-Q06


Етикети: , , , , , ,


Коментарите са забранени.