Ревю на мултимедийния HD видеоплейър TVIX 6600N

Ревю на мултимедийния HD видеоплейър TVIX 6600N

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 29.04.2010, 15,119 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6

«»

Още от самото си създаване DViCO става една от най-успешните и водещи фирми, производителки на световно ниво сред конкурентите си, предлагайки на пазара широка линия от качествени и революционно нови продукти. Основната й линия продукти – TVIX акцентира успешно вече 4 години върху възможностите за мултиформатното възпроизвеждане на видео файлове, като започнем с LD и достигнем HD, а както вече се вижда от новият им модел – включително и най-новите формати на така бързо променящия се мултимедиен пазар.

И през тази година верни на себе си DVICO изкараха нов модел HD Плейър. Може да го определим като наистина впечатляващ поради няколко основни фактора:

 • Наистина нов и успешен дизайн
 • Нов мощен процесор – този път от Realtek
 • Нова операционна система – вече на български! (Благодарение на представителите за България)
 • Вградена безжична N мрежа
 • IMS: YouTube, Picasa, RSS News
 • Поддръжка на двоен DVB-T тунер.
 • Достъпна цена

Позакъсняхме с това ревю с нарочната цел да го направим въз основа на най-новия и много функционален фирмуер 1.9.8, така че обещаните опции да са налице, да са изчистени системните грешки и да са добавени необявени при премиерата допълнителни екстри.

Външен вид

Най-накрая след няколко години чакане DVICO измениха външния дизайн на TVIX. Сега можем спокойно да кажем, че вида на устройството, e като на истински Hi-End продукт.

Горната част на корпуса е създадена от истински алуминий, спомагащ за доброто охлаждане на вътрешния хард диск. Управляващите бутони са разположени удобно по дължина, над фронталния дисплей и се вписват в общия дизайн, като остават достъпни дори когато плейъра е поставен в близост то телевизор, екран или сте го инсталирали на лавицата.

Този път и дисплеят е съобразен със съвременната индустриално-потребителска мода, като е от dot-тип и допълва Hi-End визията на модела.

Достъпът до контейнера за вътрешния диск също е разположен удобно от дясната страна на плейъра. Поставянето на самия диск е изключително опростено и тук е използвана системата чекмедже.Всички страници от статията:

 1. Page 2
 2. Page 3
 3. Page 4
 4. Page 5
 5. Page 6


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: , , , ,


Коментарите са забранени.