Fiat Group интегрира услугите на Xerox за управление на печата в подразделенията си по цял свят

Fiat Group интегрира услугите на Xerox за управление на печата в подразделенията си по цял свят

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.04.2010, 3,472 показвания

Корпорация Xerox сключи глобален договор с  Fiat Group за управление на печатните операции на автомобилната компания. Според предварителни изчисления, петгодишният договор за управление на печатни услуги ще помогне на автомобилния производител да съкрати оперативните разходи с 30 процента и да подсили стратегията си за устойчиво развитие.

Според скорошен доклад на компанията за проучвания и анализ Quocirca, все повече компании по света минават към модела за изнесено управление на интегрирани печатни услуги, в търсене на нови начини за спестяване на средства. Близо 70 процента от анализираните компании разглеждат печата като стратегически приоритет.

Fiat Group ще използва услугите на Xerox по управление на печатните процеси, за да подобри контрола върху разходите за печат във всички звена на компанията, както и да намали разходите в глобалната си IT инфраструктура. Стратегията за управление на печатни услуги ще помогне на Fiat Group да оперира по-ефективно, чрез консолидиране на броя използвани устройства за печат и пренасочване на печатните задачи към най-целесъобразната машина. Xerox ще се грижи и за обслужване на печатното оборудване, което ще помогне на служителите да запазят производителността си и ще елиминира прекъсванията в работния процес. Fiat Group планира използването на инструменти като калкулатора за природосъобразност на Xerox с цел намаляване на енергопотреблението с до 50 процента.

„Управлението на печатни услуги води до положителни резултати, които имат  директен ефект върху бизнеса,” каза Стивън Кронин, президент на Xerox Global Services. „Компании като Fiat, които сътрудничат с Xerox, имат значително предимство – нашите глобални възможности за доставки и водещата ни позиция на пазара за управление на печатни услуги означават, че можем да адаптираме модела спрямо нуждите на клиентите ни и да изградим устойчива инфраструктура в бъдеще.”

Корпорация Xerox е позиционирана в зоната на лидерите за 2009 г. в класацията на Gartner Inc. в световен мащаб Квадранти на влияние в аутсорсинга и управлението на печатни услуги и бе обявена за пазарен лидер в управлението на печатни услуги в Доклада на Quocirca за управление на печатни услуги в Европа за 2009 г. Xerox е първата компания, която предложи Управление на печатни услуги за корпоративни нужди, което помага на компаниите да управляват документи в глобалната си печатна инфраструктура – от офиса и ведомствения печатен център до виртуалното работно място.

За Xerox

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.






Етикети: , , , , , ,



Коментарите са забранени.