CoolIT ECO ALC – водно охлаждане за процесорите Phenom II X6

CoolIT ECO ALC – водно охлаждане за процесорите Phenom II X6

В раздел: Новини от на 28.04.2010, 4,765 показвания

С пускането на 6-ядрените процесори Phenom II X6 се оживи не само пазара на процесорите, но и производителите на системни охлаждания, обявиха своята готовност да предоставят желаните охладители за микрочиповете Thuban.

Канадската компания CoolIT Systems не остана по-назад с предлагането на собствено водно охлаждане за процесорите Phenom II X6. Предлаганото решение е с названието ECO ALC, което е едно от първите устройства съвместимо с процесорите Thuban.

В комплекта на охладителя CoolIT ECO ALC влизат и следните допълнителни компоненти: меден воден блок, помпа CFF1 базирана на керамичен лагер, алуминиев радиатор, на който се намира един 120 мм вентилатор със скорост на въртене 1800 об / мин. Следва да се отбележи, че анонсираната водна охладителна система ще бъде съвместима не само със сокетите AMD AM2/AM2+/AM3, но и с платформите Intel LGA 775/1156/1366. По информация на Geoff Lyon, генерален директор на компанията CoolIT Systems, анонсираният 6-ядрен процесор на AMD открива пред потребителите хоризонт за висока производителност на достъпна цена, а неговата компания предоставя на ентусиастите отлична охладителна система на привлекателна стойност.

Системното охлаждане ECO ALC ще бъде с 2-годишна гаранция за качество от производителя за цена от $75.

CoolIT ECO ALC


Етикети: , , , , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 cvetkopetko // 28.04.2010 в 19:18

    150лв в България – много са.. аго го хлади по-добре от megahalemsa става, ама..