Swiftech MCW80 – нов воден блок за GPU във висококласните графични карти

Swiftech MCW80 – нов воден блок за GPU във висококласните графични карти

В раздел: Новини от на 29.04.2010, 3,960 показвания

Американската компания Swiftech без излишен шум попълни своя асортимент от продукти с представянето на новият си воден блок MCW80, предназначен за охлаждане на видео процесорите на графични карти от висок клас. Сред особеностите на модела следва да се отбележи наличието на гъст масив от охлаждащи пинове. Всеки от пиновете е дебелина 0.25мм,  а масива е разположен върху вътрешната охлаждаща повърхност, като позволява оптимизирането на топло отделянето и забавяне на потока на охлаждащата течност минаваща през блока.

Благодарение на своята висока производителност, водният блок Swiftech MCW80 е  в състояние да охлажда ефективно дори и графичните в такива видеокарти, като NVIDIA GeForce GTX 480. Размерите на водния блок са 49,6 x 49,6 x 31,2 мм, при тегло от 141 грама, като в неговия състав влиза медната основа с масива от охлаждащи пинове, корпус Black Delrin и хромирани фитинги G 1/4 инча.

Отбелязва се, че водният блок Swiftech MCW80 се явява достатъчно универсален и може да се използва с голям асортимент от фирмени охладителни системи, а също  така поддържа и инсталацията на най-модерните графични ускорители от сериите ATI Radeon HD 5800/5900 и NVIDIA GeForce GTX 400. Следва да се отбележи, че в комплекта на водния блок ще присъства термопаста Arctic Céramique, а цената на описания охладите ще бъде $56,95.

Swiftech MCW80


Етикети: , , , , , , ,Коментарите са забранени.