CyberPower предлага нови геймърски машини базирани на чиповете AMD Phenom II X6

CyberPower предлага нови геймърски машини базирани на чиповете AMD Phenom II X6

В раздел: Новини от на 29.04.2010, 4,943 показвания

Както се очакваше, след стихването на овациите в чест на официалния дебют на новия 6-ядрен процесор AMD Phenom II X6 (кодово наименование Thuban), водещите производители на геймърски компютри започнаха представянето на обновените си системи, които използват този мощен чип. Един от тези производители стана известната калифорнийска компания CyberPower, която достатъчно дълго време ни радва с широка гама от асортименти за геймърски компютри за всякакъв вкус и на достъпни цени – от модели в бюджетния клас до висококласни машини.

Днес продуктовата линия на CyberPower беше попълнена с няколко системи, в основите на които стоят дънни платки базирани на чипсета AMD 890FX от ASUS, Gigabyte и MSI (по желание на клиента), а така също и 6-ядрените процесори Phenom II X6 1055T и Phenom II X6 1090T. Тези чипове са включени в модели, като Gamer Dragon CrossFire, Mega Special I и Hex Core.

Тъй като самите чипове AMD Phenom II X6 са сравнително евтини (в сравнение с 6-ядрения Intel Core i7-980X), цените на новите компютри ще бъдат достатъчно приемливи за джоба на потенциалния клиент. За пример, системата базирана на Phenom II X6 1055T ще може да бъде закупена на стартова цена от $699, а моделът с флагманския чип Phenom II X6 1090T ще се предлага за цена от $795. Производителят ще предлага още една опция за избор от клиента, която ще се изразява в предварителен оувърклок на процесора.


Етикети: , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.