Apacer Technology Inc. с нов дистрибутор в България

Apacer Technology Inc. с нов дистрибутор в България

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 3.05.2010, 2,915 показвания

Българският дистрибутор, Диджи Електроникс, допълва своята гама сторидж продукти с решенията на Apacer Technology Inc. Споразумението между двете компании вече се материализира с първата доставка от тайванския производител.

„Нашите контакти с Apacer са отскоро, но вярваме, че усилията ни ще доведат сравнително бързо до разширяване на позициите на този бренд у нас.” – коментира Анна Табакова, търговски директор на Диджи Електроникс. „Новите продукти определено ще помогнат в нелеката пазарна ситуация да посрещнем нуждите на нашите клиенти с разнообразен сторидж портфейл.”

В първата доставка присъстват обявените съвсем наскоро USB 2.0 флаш модули Apacer AH128 и AH129 от серията Handy Steno. Те са прахо и водоустойчиви, със съвременен дизайн (първите са насочени към мъжката, а вторите – към дамската аудитория), и  капацитети от 4 до 16 GB. Друг нов-новеничък модел е AH328, който със своята естетически издържана външност ще привлече вниманието на мъжете-потребители. Капацитетите на AH328 варират от 4 до 32 GB.

Друг нов интересен продукт е мултимедийният плейър AL460, който възпроизвежда голямо разнообразие видео и аудио формати. Той разполага с разнообразие от изходи за съвременните телевизори (вкл. HDMI), и може да пуска файлове от източници, свързани чрез USB2.0 или Ethernet LAN интерфейс. Предложенията на Apacer се допълват от външните дискове AC202 с капацитет 320 и 500 GB, и DRAM паметите (DDR2 и DDR3) за настолни РС.

Допълнителна информация за продуктите на Apacer можете да намерите на http://emea.apacer.com/en/products/, или чрез сайта на Диджи Електроникс www..bg.


Етикети: , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.