Canyon X Sport 512MB Mp3 Player

В раздел: Ревюта от на 31.08.2006, 9,241 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4

«»

Освен самия плеър, към него идват книжка, CD със драйвери и ръководство под формата на pdf, лента за носене на ръката, клип за колан, USB > miniUSB кабел за зареждане и трансфер на файлове и разбира се, чифт слушалки. Книжката представлява сгънат на няколко пъти гланциран лист, на който има напътствия за ползване на множество езици (включително и български), но имайки предвит “сложността” на устройството – се оказва напълно достатъчен и отговори на всичките ми въпроси. CD-то е що годе безполезно, освен ако не използвате операционна система от миналото десетилетие, тъй като устройството се разпознава като обикновен flash drive и копирането на файлове става абсолютно директно, така че USB драйвера от него важи само за Win 9x/ME. Лентата за ръка не ми хареса, тъй като в една позиция на ръката ми се струваше стегната, в друга позиция – хлабава, а клипа за колан се оказа стегнат и ми допадна много. Именно така разнасях Canyon-чето.

Слушалките са много удобни, с хубав дизайн, но средно качество на звука, като се получаваше и едно “гъгнене” на моменти – все пак са много напред спрямо тапичките към евтините плеъри или тези от 2-3лв от пазарите, но когато пробвах плеъра с едни други, мои слушалки, които бях взел за 20тина лв преди време – имаше осезаема разлика, най-вече при басите.

Хареса ми, че не са от онези слушалки, вградени към връзка за врат – къси и задължаващи, ако нямате други слушалки, да го носите на врата. Също така ми хареса, че е използван miniUSB стандарта, защото така с един кабел вече свързвам куп от устройствата си към компютъра. По-старите плеъри на Canyon бяха със собствени куплонзи и беше неудобно. Пък и така miniUSB кабели под път и над път, а ако се повреди някой нестандартен, може устройството да стане неизползваемо, докато не намерите такъв.Всички страници от статията:

  1. Page 1
  2. Page 3
  3. Page 4


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: ,Коментари: