Два корпуса/шасита от Lian Li за провеждане на тестове и изпитания

Два корпуса/шасита от Lian Li за провеждане на тестове и изпитания

В раздел: Новини от на 4.05.2010, 3,793 показвания

Компанията Lian Li Industrial Co. продължава да радва компютърните ентусиасти с пускането на корпуси предназначени за успешно провеждане на тестове и изпитания. Неотдавна разработчикът анонсира още чифт подобни продукти от алуминии, които благодарение на своите конструкции, позволяват свободен достъп до дънната платка и компонентите на системата.

Двата модел, които производителят ни представя днес са под наименованията Lian Li T60 и Lian Li T7, като първата от които е предназначена за работа с платки в стандарт ATX и Micro-ATX, а вторият позволява работа с платформи във формат Mini-ITX. Двете устройства ще се предлагат в червен, сребрист или черен цвят.

Моделът Lian Li T60 притежава размери 351 x 330 x 400 мм и тегло 1,8 кг и е снабден с две 5,25-инчови гнезда за монтаж на периферни устройства, три отделения за поместването на 3,5-инчови дискове и осем разширителни слота. За по-добро охлаждане на системата, при желание на клиента, могат да бъдат поставени два 120 или 140 милиметрови вентилатора, като наборът от налични интерфейси, включват в себе си наличието на два порта USB 3.0, един порт eSATA и два стандартни аудио-конектора.

Следващият модел Lian Li T7 е с размери 231 x 210 x 395 мм и тегло от 1 кг, разполага с едно 5,25-инчово отделение, едно отделение за поместване на 3,5-инчов диск, два разширителни слота, а така също и аналогичен набор от изведени интерфейси. Що се касае до охладителната система, за разлика от по-големият модел, при Lian Li  T7 могат да бъдат поставени един 120 или 140 мм вентилатор.

Описаните устройства ще бъдат пуснати за продажба в края на този месец, а препоръчителната цена от производителя, е както следва: за модела Lian Li T60 цената е в размер на $95 (без ДДС) за сребристата и черна версия и $119 (без ДДС) за червения вариант. Моделът Lian Li T7 ще се продава на пазара за цена от $70 (без ДДС) за сребристата и черна модификация и $80 (без ДДС) за червената версия.


Етикети: , , , , ,


Коментарите са забранени.