Lian Li разшири своята продуктова линия от компактни компютърни корпуси с модела PC-V352

Lian Li разшири своята продуктова линия от компактни компютърни корпуси с модела PC-V352

В раздел: Новини от на 6.05.2010, 3,218 показвания

Компанията Lian Li разшири своята продуктова линия от компактни компютърни корпуси с представянето на устройството PC-V352, предназначено за създаване на настолни мултимедийни системи (HTPC).

Корпусът е изпълнен във форм-фактор Mini Tower и е предназначен за използване на дънни платки във формат Micro ATX или Mini ITX. Кутията е изработена от алуминий и притежава размери 280x275x400 мм, при тегло от 4,43 кг, като в допълнение ще се предлага в черно, сребристо или червено цветово изпълнение. В компактния компютърен корпус PC-V352 ще могат да се поставят два 5,25-инчови оптични устройства (разположени на страничния панел), едно външно 3,5-инчово устройство (в едно от 5,25-инчовите отделения, посредством конвертор), три външни 3,5-инчови твърди диска и четири гнезда за разширителните слотове на дънната платка (максималната допустима дължина на видеокартата е 280 мм). За циркулацията на въздуха в корпуса са предвидени три вентилатора – два 120-милиметрови на предния панел и един 80-милиметров на задния панел, като в допълнение на задния панел също така ще бъде разположен 3-позиционен превключвател за скоростта на въртене на вентилаторите. На страничния панел ще бъдат разположени два порта USB 3.0, конектор e-SATA, два звукови интерфейса за включване на слушалки и микрофон, и картрийдър за карти памет във формат SD.

Отбелязва се, че компютърният корпус Lian Li PC-V352 ще бъде пуснат в продажба в края на месец май, като цената за черния и сребристия цвят ще бъде $170, а за корпуса в червен цвят ще трябва да се доплатят още $20.

PC-V352


Етикети: , , , , , , , , ,


Един коментар

  1. 1 wrathchild // 07.05.2010 в 09:37

    Lian-li са класика, само дето в смотаната ни държава никой ги не внася. По-точно казано внасят модели от архивите на цени като за актуални модели…