IKONIK Transform A10: Mid Tower компютърен корпус за геймъри

IKONIK Transform A10: Mid Tower компютърен корпус за геймъри

В раздел: Новини от на 12.05.2010, 3,915 показвания

В асортимента на компанията IKONIK Technology от компютърни корпуси за заклети геймъри, се появи бюджетен модел под наименованието Transform A10 във форм-фактор Mid Tower, който ще се предлага в два варианта на конструктивното изпълнение (с прозрачен “прозорец” на страничния панел или без наличието на “прозорец”, но с две решетки).

Шасито ще бъде с размери 200 x 470 x 480 мм и ще притежава привлекателен външен вид, изготвен от стоманени SECC листове, с дебелина 0,6 мм и оцветени в черен цвят, а самият корпус ще бъде съвместим с дънни платки в стандартите Micro-ATX/ATX разполагащи със седем разширителни слота. В арсенала от налични отделения за поместването на различни компоненти присъстват четири 5,25-инчови и едно 3.5-инчово външни отделения, пет места за 3,5-инчови твърди дискове, а така също изведени два порта USB 2.0 и чифт стандартни аудио вход-изход конектора.

Кутията ще се предлага без налични вентилатори в нея, но по желание на клиента ще бъдат поставени по един 120-мм отпред и отзад, а за контрол на скоростта на въртене на вентилаторите е наличен специален контролер със съответния регулатор.

Описаният продукт ще може да се закупи в Европа срещу сумата от 55 евро.

От описания продукт не може да се очаква създаването на добра високопроизводителна геймърска система, поради малкото налични отверстия за поместването на охладителни вентилатори,  но имайки в предвид, че принадлежи към бюджетния клас устройства, тази кутия може да се окаже добро решение за геймърите с ограничен бюджет.


Етикети: , , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Morgan // 12.05.2010 в 18:52

    Като гледам дизайна от вътре, и като имам предвид цените на по-големите и братя, мисля че цената е добра.

  2. 2 Mysteoa // 13.05.2010 в 17:20

    Ако дойде в BG може и да си помисля дали да не я зема.