Foxconn Netbox nt-330i – сериозен изчислителен ресурс в малък обем

Foxconn Netbox nt-330i – сериозен изчислителен ресурс в малък обем

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 17.05.2010, 6,283 показвания

Системата може да се използва като неттоп или All-in-One PC, оптимизиран за мултимедия и графични изображения с висока резолюция.

Foxconn Netbox nt-330i е ултракомпактен РС базиран на платформата NVIDIA Ion. Размерите са впечатляващо малки – едва 190 x 135 x 20 mm! Те позволяват, посредством включената в комплекта монтажна рамка със стандартни VESA отвори, да закрепите системата отзад на монитора и да я използвате като All-in-One PC, или да поставите миниатюрния компютър там, където няма да ви пречи.

За сметка на големината възможностите са значителни. Базовата конфигурация включва Intel Atom dual core 330 1.60 GHz, mini-PCI-E модул за безжична комуникация 802.11 b/g, 2GB DDR2 SoDIMM памет и 320GB 2.5” твърд диск, който може да се ъпгрейдва. Чипсетът NVIDIA MCP7A-ION предлага поддръжка на DX10, както и възпроизвеждане на Full HD HDMI 1080p с PureVideo HD технология за хардуерно декодиране на Blu-ray/HD DVD H.264 с използване на графичната подсистема без силно натоварване на централния процесор.

„Тествахме конфигурацията с 2GB DDR2 памет под Windows 7 Professional. Процесорът се „вижда” като 4-ядрен с включената HyperТhreading функционалност. Системата бе натоварена над 95% с теста Prime95 и продължи да възпроизвежда 1080i видео, макар и с малка загуба на кадри. Компютърът показа сериозен изчислителен ресурс, и очевидно оптимизацията на графичната подсистема е на високо ниво,” коментира Камен Радованов, специалист в сервизното поделение на Диджи Електроникс.

Системата разполага с пълен набор входоизходни портове: 6 USB2.0, Gigabit Ethernet LAN, DVI-I, HDMI портове, аудио входо-изходи (поддръжка на 7.1-канално аудио, картов четец, както и DC вход за захранващия адаптер и антенен конектор за закрепване на външна антена на WiFi подсистемата. Foxconn Netbox nt-330i с 320GB твърд диск и 2GB DDR2 памет се предлага за $290 без включен ДДС, гаранцията е 2 години.

Допълнителна информация за продуктите на Foxconn можете да намерите, като се свържете с офиса на официалния дистрибутор Диджи Електроникс, или чрез http://www.digi.bg.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.