Производителни твърди дискове RunCore Kylin II SAS

Производителни твърди дискове RunCore Kylin II SAS

В раздел: Новини от на 18.05.2010, 3,201 показвания

Компанията Hunan RUNCORE Innovation Technology Co. обяви пускането на новите твърди дискове RunCore Kylin II SAS, които ще бъдат достъпни, както в 2,5-инчови, така и в 3,5-инчови варианти.

При производството на дисковете е използван едностепенен (Single-Level Cell, SLC) или многостепенен (Multi-Level Cell, MLC) чип флаш-памет от тип NAND, контролери SandForce SF-1500, интерфейс SAS и кеш-памет 64 МВ. Устройствата притежават среден работен ресурс (MTBF) от 1 милион часа, а скоростта за четене и запис на информация в тях достига съответно до 270 МВ/s и 260 MB/s. Следва да се отбележи, че в изделията е реализирана поддръжка на RAID-функционалност, като в допълнение е наличен и датчик за температура, а така също се използва и механизъм ECC (Error Correcting Code) за мониторинг на предаваната информация и отстраняване на откритите грешки.

Разработчикът ще предлага модели с вместимост на дисковото пространство от 50 до 400 GB, които ще притежават 3-годишна гаранция за качество,. Ориентировъчната цена на дисковете все още не е известна, но имайки предвид интерфейса (SAS) дисковете са предназначени за enterprise пазара и не вярвам да са по джоба на обикновените потребители!


Етикети: , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.