Софтуер на Xerox изчислява ефекта на кампании с директен маркетинг, още преди да започне печата на материалите

Софтуер на Xerox изчислява ефекта на кампании с директен маркетинг, още преди да започне печата на материалите

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.05.2010, 2,944 показвания

Доставчиците на печатни услуги и маркетинг експертите осъзнават силата на въздействието на персонализираните маркетинг кампании , но изчислението на очакваната възвръщаемост на инвестицията може да се окаже трудно. Нов софтуер на Корпорация Xerox улеснява измерването на ефективността на транспромоционални кампании и кампании с директна поща още преди отпечатването на материалите.

ProfitQuick® Direct Marketing ROI Planner, една от последните добавки към портфолиото ProfitAccelerator® на Xerox, прогнозира ефективността на кампаниите с директна поща и предоставя предварителна оценка за възвръщаемостта на инвестицията. Данни като брой пратки, единична цена за производство, и приходи от продадени продукти или услуги влизат в онлайн калкулатор. На свой ред, доставчиците на печатни услуги и маркетинг експертитe получават финансови данни, които може да ускорят развитието на нов бизнес или да преобразуват кампанията от статична в по-таргетирана и по-персонализирана.

„Виждал съм различни калкулатори за възвръщаемост на инвестициите, но този е първият, който е толкова всеобхватен за персонализирани кампании, а освен това – и лесен за употреба,” каза Боб Пенте, президент на Wired Pente Inc. – рекламна и маркетинг агенция, базирана в Торонто. „Той взема предимствата и ползите, и ги превръща в количествено изразени ресурси, така че резултатите от кампанията могат лесно да бъдат предвидени. Това е фантастичен инструмент за маркетинг специалисти.”

ProfitQuick® Direct Marketing ROI Planner е достъпен за безплатен даунлоуд на http://www.xerox.com.

За Xerox

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.


Етикети: , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.