Виж пълна версия : Зоомагазини в София ?
System Error
10.08.06 г., 19:54
Преди по-малко от година моят домашен любимец почина и първоначално мислех да не взимам нов,но се оказа,че не мога без такъв и сега търся зоомагазини ,от които мога да купя куче. Предпочитам да е малко ,защото ще го подаря на сестра ми и тя основно ще се грижи за него,а тя харесва малки кученца. Ако някой знае хубав зоомагазин,където мога да отида ще съм му много благодарен . :beer:
Vitamin4o
10.08.06 г., 20:20
Защо не си вземеш някое новородено улично ? Е няма да си гъзара с ротвайлера за 300 $, но ще направиш едно добро дело :)
Zabluden
10.08.06 г., 20:30
на ъгъла на Опълченска и Стамболииски, от дясната страна на Стамболииски по посока ЦУМ
crusader
10.08.06 г., 20:41
Порода на която си се спрял има ли ?
Ако има те съветвам да си купиш от човек който ги развъжда или внася от кучкарник отвън.
System Error
10.08.06 г., 21:07
Благодаря на споделилите информация до момента! Не съм се спрял на точна порода...трябва да бъде малко и симпатично кученце - това е единственото условие.
Joredos
10.08.06 г., 21:20
На пл.Славейков посока Солунска също има. :)
На пл.Славейков посока Солунска също има. :)
И по-нагоре по Графа (срещу Седмочисленици) също има ;)
Private
10.08.06 г., 21:33
> Кинология (http://www.google.com/search?as_q=%D0%9A%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0% BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F&num=10&hl=en&btnG=Google+Search&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=lang_bg&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_nlo=&as_nhi=&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images)
System Error
10.08.06 г., 21:47
> Кинология (http://www.google.com/search?as_q=%D0%9A%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0% BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F&num=10&hl=en&btnG=Google+Search&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=lang_bg&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_nlo=&as_nhi=&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&as_rights=&safe=images)
Наистина полезен линк! Търсих в Гугъл други неща,но за това не се бях сетил! Благодаря!
crusader
10.08.06 г., 23:39
На Солунска магазина определено не го препоръчвам !
Разгледай по магазините и site-ове за порода и търси от някъде да го вземеш. От зоомагазин най-вероятно кучето няма да е много ок и ще ти излезе осезаемо по-скъпо. Колега си купи лабрадор от човек така, като в същия момент бяха питали и в зоомагазин и се оказа после че става въпрос за същото куче. В магазина беше по-скъпо с около 150 лева.
аз бих се обърнал към клубовете, там редовно се пускат обяви за новородени.
за малка порода бих ти препоръчал мопс или цверг шнауцер, но второто трябва на 2 месеца да ходи на фризьор :(, имам го у дома . Иначе и двете са голяма атракция у дома
System Error
11.08.06 г., 09:46
Хаххах сестра ми съобщи,че иска "кучето от филма Маската" :conf: А сега накъде?! :conf: Даже не му знам породата...
П.П. Благодаря crusader & Gizmo. :)
Търсиш "Джак Ръсел териер"(jack russell terrier).
Private
11.08.06 г., 09:56
Some famous Jack Russells include Milo from the hit movie The Mask played by Max...От тук (http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Russell_Terrier)
GeniusLoci
11.08.06 г., 10:22
аз бих се обърнал към клубовете, там редовно се пускат обяви за новородени.Да, разни хора, които смятат, че родословието на кучетата им струва десетина пъти цената на кучето, накрая обикновено ги гледат докато станат на 6 месеца и започват да се молят на приятели да ги вземат, но упорито не свалят цената за други хора... :D
nikolce
11.08.06 г., 11:16
Moжеш да посетиш съботния пазар, в подуене. Има всякакви животни, от риби, всякакви птичурии, котки, кучета, че и чинчили продават. Най-доброто е че всичките животинки се продават директно от "производителя".
Аз се интересувах от котка, по магазините бяха по 200-250лв, докато там си бяха по 100-120, че имаше две малки сиямки на по 30 лв.
Успех и дано си намериш такова кученце.
Ето карта къде се намира пазара, и важното е да се спомене че работи само в събота сутрин.
офф//
Най-добре е да не поощряваш търговците на домашни любимци. Мисля, че няма какво да се обосновавам. Не е редно това.
Чернокрилия
11.08.06 г., 16:07
офф//
Най-добре е да не поощряваш търговците на домашни любимци. Мисля, че няма какво да се обосновавам. Не е редно това.
Точно така спри и да купуваш месо, защото не е редно това
и яйца, и мляко и всичко подобно от животински произход. Не е редно това.
:screwy:
Не мога да разбера какво нередно има в това да отделя време и пари в селекция на добри животни и да разчитам да реализирам някаква печалба от това?
Не мога да разбера какво нередно има в това да отделя време и пари в селекция на добри животни и да разчитам да реализирам някаква печалба от това?
Идеята.
Авторски права на vBulletin