Показване на резултати от 1 до 5 от общо 5
    Registered User
    Член от: Sep:2009

HP pavilion g6 models

Как мога да разбера модела на лаптопа за да изтегля driver за него?
    как мога да сменя регистрациония ключ, защото имам оригинален за home premium
    и как да инсталирам бг език на Home premium?

Registered User Аватарът на deagle
    Член от: Oct:2007
    На лаптопа трябва да има написан модел или сериен номер от долната страна - драйвер от официалния сайт чрез тази информация.
    Не можеш да смениш ключа.
    Има си пакет с български пакет, след като инсталираш Уиндоус, избира са от ъпдейтите.
    Life's a beach...

EUROPEAN TRUCK DRIVER Аватарът на Me4oPyx
    Член от: May:2009
    На хоум премиум не може да се сменя езика! Само с вистализатор. Теглиш първо вистализатора, после избираш с какъв уиндоус си точно и избираш езиковия пакет теглиш го и инсталираш с вистализатора.
    Vistalizator
    Fujitsu Siemens Amilo Xi 3650

Registered User
    Член от: Nov:2011
    Само с Vistalizator посочен по-горе от колегата можеш да направиш Windows home premium на български.От личен опит с 2 лаптопа го знам и по друг начин не става.
    {880GMH/USB3}{AMD Athlon II X3 450 unlocked to Phenom II X4 B50 3.46ghz 1.375v}{Sapphire Radeon HD 6870 1GB 1010/5000}
    {K8NF6P-VSTA}{AMD Athlon 64 3400+ 2.53ghz 1.58v}{NVIDIA GeForce 7300 GS 128mb}

Registered User
    Член от: Sep:2009
    Благодаря за отговорите
    Кое приложение трябва да се инсталира за да показва на екрана когато се натискат клавишите за звука и осветяване на екрана
    Последна редакция: извършена от gofy; на 15.02.12 г. в 10:56 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да създадете нова тема
  • Вие не можете да пускате отговор
  • Вие не можете да слагате прикачени файлове
  • Вие не можете да редактирате вашите съобщения
  •  

Copyright © 1999-2011 Хардуер БГ. Възможно е съдържанието на тази страница да е обект на авторски права.
iskamPC.com | mobility.BG | Bloody's Techblog | neudobno.com | 3D Vision Blog | Магазин за електронни цигари