15.03.10 г., 09:52
|
|
|
|
Баш Ахмак
Регистриран от: Oct:2005
|
Че няма да си играя да слагам, каквото и да е в батерията е ясно, не си струва просто. Относно това, че новата батерия е 14.8v, както ясно съм написъл лаптопът РАБОТИ с нея и държи около 7 часа при максимално натоварване. Батерията е оригинална OEM-ска, всичките 12-cell батерии за E6400 (съвместими и с други модели от този клас) са такива - консултация към DELL store. Да се твърди, че ще си изгоря лаптопа е абсурдно просто и не го вземам под внимание даже. Въпроса че идеята за някаква десинхронизация в напреженията ми се струва доста логична, но самите DELL в ръководството за up to 19 hours mobiling никъде не са упоменали да има някакво несъотвествие. А батерии 6-cell и 9-cell всичктие са на 11.1v, докато всичките 12-cell са 14.8v. Съществуват едни 4-cell 32Whr 14.8v. Въпросът беше дали проблемът ми не някъде другаде (в самата батерия, порта). Дори ако някой има такъв модели и желание за тест започвам да си мисля да я пратя.
P.S. paf_pet малко от малко си съобразявай езика и върви прочети повече преди да храниш наляво-надясо. Виждам, че си нямаш представа от тези неща, така че ще те замоля да спреш да пишеш в темата ми, на фона на полезните съвети от другите потребители това твоето е мнение като за един обичан от всички ни сайт. Занимавам се и съм се занимавал с доста различни лаптопи, но проблема е доста специфичен смея да кажа и за това търся помощ от по-компетентини/опитни колеги, а не от хора, който желаят да си начешат езика.
CPU: i7-920 @ 4.2GHz; MB: Asus P6T Delux v1.0; RAM 3x2GB DDR3 OCZ Gold @2000MHz; HDD 2 x 500GB Hitachi SATAII RAID0; Video: iGame GTX 260 Core 216; CASE: Chieftec CA-01B-B-SL; PSU: Chieftec CTF-750-14C; SOUND: Creative Audigy 2; ODD: LG DVD-RW; HID: DELL Wireless KB & Mouse; Display: DELL SP2208WFP
Последна редакция: извършена от spreewel; на 15.03.10 г. в 10:01 часа
|
|
|