|
Свободия и безнаказаност - Това е България!
|
02.02.09 г., 12:23
|
|
|
|
;]
Регистриран от: May:2006
|
Цитат:
Първоначално публикувано от MegatroniC
Във връзка със заглавието на темата - гледахте ли предаването на Карбовски днес за с. Мечка, бях потресен от мъката на тези баби и дядовци  от страха в очите им
Това ли е бъдещето ни ?!? 
|
И на всякъде на всички Българи им затварят устата, заради "дискриминацията". Ше им сера на дискриминацията и на всичко. Значи един циганин меко казано да обижда по подобен начин българин не е дискриминация, а един българин, който просто иска да живее мирно и спокойто е дискриминация? И пак навсякъде НИ ЗАТВАРЯТ УСТАТА. Смятах да пускам тема тук, поради това предаване но знаех, че 100% ще заключат темата, защото циганите са мирни и кротки и просто са били наблизо по време на обирите. И знам, че пак постът ми ще бъде модериран пак от БЪЛГАРИН, защото всички знаят, че съм ПРАВ. И оная черната пърцуца ще вика на камерата "хаха ТИ го открадна бе ТИ". ПОТРЕСЕН СЪМ. Доказано е, че в България най-добре си живеят циганите. Винаги са над закона, а закона им дава пари, за това че докато са крали са си порязали гъза. Но не ако предаването беше как някой Българин е набил някой циганин, веднага щяха да го арестуват и на първия ден щяха да му лепнат 10 години затвор...
П.П. Еми съжалявам не се сдържах, ако се чувствате Българи ще ми оставите поста. В противен случай докато не се осъзнаете, това ще е бъдещето на България. Докато чувате думата циганин, се обръщате на друга страна и казвате "дай да сменим темата че..." ще бъде така и ще става все по-зле.
Последна редакция: извършена от `Riddick`; на 02.02.09 г. в 12:33 часа
|
|
1 потребители намират този коментар за полезен.
|
02.02.09 г., 13:20
|
|
|
|
Retired CD Freak
Регистриран от: Sep:2005
|
Цитат:
Първоначално публикувано от Kaspirtov
Добре, ти напиши един ред в защита на обратното.
|
Ъ-ъ-ъ!... Мислех, че не е задължително да излагам мнението си.

Забележката ми бе по отношение на средствата, използвани за защита на тезата, а не спрямо самата нея.
|
|
|
02.02.09 г., 13:38
|
|
|
|
Registered User
Регистриран от: Jan:2008
|
|
|
|
02.02.09 г., 14:21
|
|
|
|
Registered User
|
Не смеят да ги закчат много много ромите понеже били малцинство. 
Не знам как са уредни законите, ама има доста роми съдили държавата и с паричките от спечеленото дело си живеят добре, голяма част не си плащат сметките за ток и вода, съответно ги разпределят м/у другите потребители. Е не всички са така, но има доста.
Малцинство били ама друг път  Защо не се чува за разни други били те виетнамци, корейци и т.н. , че даже не ги и знам, да правят проблеми и да не си плащат сметките.
|
|
02.02.09 г., 14:24
|
|
|
|
Registered User
Регистриран от: Jul:2005
|
Свиквайте - от фантук фантатък ще е така. В ЕС нема ала-бала с малцинствата - справка Испания.
|
02.02.09 г., 14:34
|
|
|
|
Registered User
Регистриран от: May:2002
|
Цитат:
|
Не си убедителен в критиките.
|
Цитат:
|
Забележката ми бе по отношение на средствата, използвани за защита на тезата
|
tonich,
човече,аз не съм използвал никакви средства за защита на тезата си.То ако прочетеш темата от няколко страници назад ще ти е ясно,че не е нужно да защитавам очевидна теза.Просто проявих възмущението си,верно че не съм се защитавал...
Цитат:
|
Ъ-ъ-ъ!... Мислех, че не е задължително да излагам мнението си.
|
> И аз сметнах,че няма смисъл от доказателства за някои неща! А ти ако не приемаш насериозно пост с 1 правописна грешка,писан в 3.30,не знам какъв ти е проблема....
П.С:Сега видях клипчето със тъпите ромчета,дето се гаврят с гроба на човек.И това ме подсети за една случка....която за мен е фрапираща пак.На гробищата в Пловдив тъпите мангали(е да ме критикува някой ако иска,ама тъпи са) крадат мрамора и плочите от ГРОБОВЕТЕ,след което отново ЛЕГАЛНо си ги продават същите материали на входа на гробището(и около него,че там са "работилниците"). Не знам какъв етнос,какво малцинство са тия....ама не бой,а бесило им трябва.Истина е,че има някой роми,които са много разбрани и точни,но те са толкова малко на фона на всичко...че трябва просто по друг начин да се действа.
Последна редакция: извършена от Stafref; на 02.02.09 г. в 14:42 часа
|
|
|
02.02.09 г., 14:53
|
|
|
|
the system controls you
Регистриран от: Jun:2005
|
Трябва да се съберат пари и да се направи по едно дарение на бабите и дядовците в с.Мечка 
|
|
|
07.02.09 г., 17:54
|
|
|
|
Registered User
|
Мммм ДА. Ето още една хубава новина, незнам до колко е вярна
http://news.ibox.bg/news/id_390528231
Щом от НАП точат ДДС  нямам думи, а ние се опитваме да бъдем стрикти да си плащаме трохите, че като се съберат повече да ги гепят на куп.
Болни са сите институции у резервата Булгаристан
И вероятно пак само политически интереси се гонят, след това всичко отшумява и с начало по старо му с нови мутри.
|
|
07.02.09 г., 19:39
|
|
|
|
A Transformer!
Регистриран от: Dec:2004
|
Цитат:
Първоначално публикувано от mohi
Мммм ДА. Ето още една хубава новина, незнам до колко е вярна
http://news.ibox.bg/news/id_390528231
Щом от НАП точат ДДС  нямам думи, а ние се опитваме да бъдем стрикти да си плащаме трохите, че като се съберат повече да ги гепят на куп.
Болни са сите институции у резервата Булгаристан
И вероятно пак само политически интереси се гонят, след това всичко отшумява и с начало по старо му с нови мутри.
|
Ами, хващай да дърпаш и ти!
|
|
07.02.09 г., 19:44
|
|
|
|
Xtreme Enthusiast.
Регистриран от: Nov:2005
|
Тъкмо гледам как деца имат план за палеж на цяло село 
Не го разбирам това, ще си намерят майстора някъде, но няма да има и кой да ги оплаче след това
|
|
|
08.02.09 г., 20:42
|
|
|
|
Ironfoundersson
Регистриран от: Jul:2005
|
http://www.dnes.bg/article.php?id=65549
Ей тва може да конкурира околовръстното и други лукс бг проекти.
Аз от политика и управление се опитвам да не се впрягам, ама Емел Етем от всички напоследък най-силно ми бърка в гъза.
|
11.07.09 г., 19:25
|
|
|
|
Mr. Privilege
Регистриран от: Feb:2004
|
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=285222
"За обзавеждането на кабинета на техническата секретарка на Марков били хвърлени 137 хил. лв."
"В рудник "Трояново-север" пък се намирала най-скъпата тоалетна у нас - за нея ръководството на мините потрошило близо 54 хил. лв. държавна пара."
"32 милиона за ремонта на три багера Такраф"
Нещата около мини Марица-Изток смърдят яко. Нищо, че имат кенеф за 50 хилки.
Последна редакция: извършена от misty; на 11.07.09 г. в 19:51 часа
|
|
|
11.07.09 г., 19:59
|
|
|
|
Retired CD Freak
Регистриран от: Sep:2005
|
Дайте снимки на кенефа!
|
|
|
11.07.09 г., 20:06
|
|
|
|
User
Регистриран от: Oct:2004
|
Цитат:
Първоначално публикувано от tonich
Дайте снимки на кенефа!
|
Стига де, ще се депресираме
|
11.07.09 г., 21:54
|
|
|
|
Лош админ!
Регистриран от: Sep:2003
|
Какво ще се депресирате - кенефа сигурно е като кенеф в обикновено студентско общежитие, нищо, че по документи е най-скъпият кенеф в България.
|
|
|
11.07.09 г., 22:00
|
|
|
|
железобетондървен
Регистриран от: Feb:2006
|
Предполагам Христо Ковачки често се облекчава там
"Има един принцип , който изгражда преграда срещу всяка информация , който е защита срещу всякакви аргументи и който неизбежно ще държи човека във вечно невежество - този принцип е проявата на пренебрежение към познанието"
|
|
|
12.07.09 г., 00:05
|
|
|
|
Registered User
Регистриран от: Apr:2006
|
Цитат:
Първоначално публикувано от pehoko
Предполагам Христо Ковачки често се облекчава там 
|
Какво против честния човек имате?Той каза ,че всичко е клевета........
|
|
|
12.07.09 г., 03:12
|
|
|
|
a.k.a. Paparac
Регистриран от: Jan:2003
|
Цитат:
Първоначално публикувано от nikolce
|
За това БЕЗУМИЕ не бях чел досега.      
СРАМ!
---------- Добавен последващ коментар в 03:12 ---------- Оригиналният коментар е пуснат в 03:00 ----------
Цитат:
Първоначално публикувано от Kaspirtov
Добре, ти напиши един ред в защита на обратното.
И аз гледах "Отечествен Фронт". И това не е единичен, изолиран случай, а само пример.
И темата за студентите следя от самото начало.
п.п. Нямам правописни грешки - очаквам да приемеш мнението ми на сериозно.
|
Имаш. Точно две.
|
|
|
12.07.09 г., 18:09
|
|
|
|
железобетондървен
|
Цитат:
Първоначално публикувано от misty
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=285222
"За обзавеждането на кабинета на техническата секретарка на Марков били хвърлени 137 хил. лв."
"В рудник "Трояново-север" пък се намирала най-скъпата тоалетна у нас - за нея ръководството на мините потрошило близо 54 хил. лв. държавна пара."
"32 милиона за ремонта на три багера Такраф"
Нещата около мини Марица-Изток смърдят яко. Нищо, че имат кенеф за 50 хилки.
|
Вече са уволнени , чакаме съд и прокуратура .
"Има един принцип , който изгражда преграда срещу всяка информация , който е защита срещу всякакви аргументи и който неизбежно ще държи човека във вечно невежество - този принцип е проявата на пренебрежение към познанието"
|
|
|
12.07.09 г., 18:25
|
|
|
|
the system controls you
Регистриран от: Jun:2005
|
Ето разказ за още едно безумие
|
|
|
06.12.09 г., 19:46
|
|
|
|
Nostrum
Регистриран от: Jun:2008
|
|
|
|
06.12.09 г., 21:58
|
|
|
|
Гадна мръс
Регистриран от: Dec:2002
|
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
|
Приседна ми нещо на гърлото като го изгледах...
|
|
|
06.12.09 г., 22:02
|
|
|
|
Defender
Регистриран от: Jun:2006
|
Цитат:
Първоначално публикувано от CuMo
Приседна ми нещо на гърлото като го изгледах... 
|
И на мен - току-що го изгледах...
То не, че човек очаква положително настроение от подобен линк и тема, но поне обнадеждаващо да беше...
Едит: Orcinus, сега виждам, че преди N месеца си ми писал нещо си. "насериозно" - добре. Очаквам да ми посочиш втората в цитирания пост! Понякога не само се престараваш, а и прекаляваш. Постът от 5 месеца?! преди да го цитираш е с малко по-различна цел и е бил интерпретиран правилно от човека, към когото е бил насочен.
Последна редакция: извършена от Kaspirtov; на 06.12.09 г. в 23:30 часа
|
|
|
06.12.09 г., 22:04
|
|
|
|
железобетондървен
|
Така е било винаги - от ден до пладне , всяко чудо за три дни . Поджафкат малко журналистите и се приключва с въпросите .
|
|
1 потребители намират този коментар за полезен.
|
| Управление на темата |
|
|
| Режим на показване |
Последователно
|
Правила за публикуване
|
Вие не можете да създадете нова тема
Вие не можете да пускате отговор
Вие не можете да слагате прикачени файлове
Вие не можете да редактирате вашите съобщения
[IMG] кодовете са разрешени
HTML кодовете са забранени
|
|
|
Всички времена са дадени във формат GMT +2. Часът в момента е 01:48.
|