Съобщения
Need for Speed: Shift
Управление на темата Режим на показване
стар 07.09.09 г., 11:03   #501
LUDIA
Registered User

Аватарът на LUDIA

Регистриран от: Feb:2005
DarkPaIn, клипчето е мега добро. Малии ще го размажа тъпият корвет, ще ми диша прахта по завоите. Ако сте слушали хубаво, пича говореше за stock cars, т.е. взети от магазина за нормални хора и сложени на пистата. В тоя случай никаква Хамериканска каручка няма смисъл да идва на завоите на коя да е писта.
Относно музиката, ами да ви кажа, аз предпочитам да карам агресивно да се бутам, блускам, чуквам броните на противниците ми и следователно за мен музиката в играта трябва да е нахъсана, бърза и надъхваща яко -speed metal с много яко бързи китари . От добрият стар хип-хоп също няма да откажа, но да са класики, не сегашните лайна - старите работи на ONYX, LL COOL J, DRE, SNOOP, ICE T. Електронна музика също, нещо като музиката от първият филм за BLADE, първата МАТРИЦА и т.н. Но най-хубаво ще е да мога аз да си слагам песните, които искам да слушам. В старите NFS имаше такава опция.
LUDIA не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 11:36   #502
sklasa
Малък лакомник

Аватарът на sklasa

Регистриран от: Apr:2008
Струва ми се несериозно, в подобен тип рейсър като Шифт да е интегриран метъл или китари. Много по-реалистични биха били техно или някаква електроника, и то само в менютата, както в GTR например.
sklasa не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 11:37   #503
GrimReaper
Registered User

Аватарът на GrimReaper

Регистриран от: Mar:2008
Аз пък предпочитам да има музика само в менюта,та ако ще и азис да е ...По време на състезанието за мен ще е по-яко ако ми говорят по станцията къде какво става и т.н.
GrimReaper не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 13:29   #504
liquid
OSIdea

Аватарът на liquid

Регистриран от: Dec:2006
Цитат:
Първоначално публикувано от sklasa Покажи съобщението
Струва ми се несериозно, в подобен тип рейсър като Шифт да е интегриран метъл или китари. Много по-реалистични биха били техно или някаква електроника, и то само в менютата, както в GTR например.
Най-неусетно се натиска педала при яка жица, а не при тупалки.
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+, 2.00 GHz Monitor: COMPAQ S700 17" Video Card SAPPHIRE HD3870 512M DDR3 LITE RAM: 2GB DDR2 667 Super-T HDD: 200GB SEAGATE Barracuda Ultra-ATA/100 7200RPM MB: Asus M2NPV-VM

StarCraft Profile
liquid не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 13:31   #505
duffy
40 Oz. to Freedom

Аватарът на duffy

Регистриран от: Sep:2003
В това NFS може би ще се наложи и натискането на спирачка (ако е вярно това което обясняват по клипчетата).

стар 07.09.09 г., 13:36   #506
DarkPaIn
Registered User

Аватарът на DarkPaIn

Цитат:
Първоначално публикувано от LUDIA Покажи съобщението
...Ако сте слушали хубаво, пича говореше за stock cars, т.е. взети от магазина за нормални хора и сложени на пистата. В тоя случай никаква Хамериканска каручка няма смисъл да идва на завоите на коя да е писта...
LUDIA, не значи, че няма да има Хамерикански каручки. Просто колите ще бъдат stock, без никакви ъпгрейди, на тези Car Battle състезания.
DarkPaIn не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 13:38   #507
LUDIA
Registered User

Аватарът на LUDIA

sklasa, не знам каква музика обичаш, но примерно ако аз си пусна на PANTERA "WALK", просто така ми скача адреналина, че съм готов веднага на бой. Както писах по-горе обичам агресивното каране, и да се ръчкам, така че тази музика за мен е супер. За теб е друго, за трети е трето.
liquid, точно на място. Примерно WEELS OF FIRE или TURBO LOVER(която са е написали за PORSCHE 911 turbo) .
Но как ще се върже бързото каране с АЗИС, ами това е в областа на научната фантастика .

DarkPaIn, не си ме разбрал правилно. Искам да кажа, че ще си ги има, но Хамериканските каруци, просто няма да се класират на завоите, те не могат да си завиват като хората. А точно защото са stock cars, никакви спортни подобрения, нищо т.е. зле. Ако си фен на TOP GEAR, намери да гледаш THE GOOD, THE BAD, THE UGLY на Jeremy Clarkson. Филма е мега пристрастен, но пък е мега добре направен и поне 80% е верен. Та точно там в началото му, Jeremy казва: "Сигурен съм, че ще кажете, че американските коли са евтини и имат достатъчно мощност, но те са евтини защото са направени от претопени ACTION MAN и какво е ползата от това да си бърз, след като на първият завой, недозавиваш(не можеш да го вземеш) в първото дърво".

Последна редакция: извършена от LUDIA; на 07.09.09 г. в 13:55 часа

стар 07.09.09 г., 13:39   #508
duffy
40 Oz. to Freedom

Аватарът на duffy

Цитат:
Първоначално публикувано от DarkPaIn Покажи съобщението
LUDIA, не значи, че няма да има Хамерикански каручки. Просто колите ще бъдат stock, без никакви ъпгрейди, на тези Car Battle състезания.
Той по-скоро искаше да каже, че "Хамериканските каручки" нямат никакъв шанс на завоите, но пък Corvette Z06 определено не бих го определил като "Хамериканска каручка".

стар 07.09.09 г., 13:44   #509
DarkPaIn
Registered User

Аватарът на DarkPaIn

Зависи кой как кара.

стар 07.09.09 г., 14:14   #510
LUDIA
Registered User

Аватарът на LUDIA

duffy, правилно си ме разбрал. Да съгласен съм, новият корвет е добър, но както и да е, ще го видя като излезе играта.
DarkPaIn, много зависи. Така е, но всичко най-вече зависи как са се справили програмистите. Какви данни и характеристики са заложили във виртуалните копия на колите.
А във филма с Jeremy Clarkson, пистата която ползват е WILLOW SPINGS, а тя е включена в играта, така че който желае може да я види във филма.

стар 07.09.09 г., 14:15   #511
Fear
Let's ROCK!

Аватарът на Fear

Регистриран от: Mar:2004
Aко наистина за NFS: Shift са черпили вдъхновение от ТОВА, няма как играта да не е лудница.

Жалко, че няма да се хареса на подрастващите!

стар 07.09.09 г., 14:22   #512
LUDIA
Registered User

Аватарът на LUDIA

Fear, тоя пич какво BMW кара!? Луда работа, първо взе Поршето като малка спирка, после настигна FORD GT. Само като го чувам как реве, мали дзвер. То ако сте забелязали, фирмата с най-много коли в тази игра ще е BMW. Както казах и преди време, май бая $$$$$ са наръсили за реклама.

стар 07.09.09 г., 14:28   #513
vinse
Unregistered Усер

Аватарът на vinse

Регистриран от: Nov:2005
Цитат:
Първоначално публикувано от sklasa Покажи съобщението
Много по-реалистични биха били техно или някаква електроника, и то само в менютата, както в GTR например.
Хайде нЕма нужда, метъла и китарите са си добре

My Компот & Сие
vinse не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 14:31   #514
Fear
Let's ROCK!

Аватарът на Fear

Цитат:
Първоначално публикувано от LUDIA Покажи съобщението
Fear, тоя пич какво BMW кара!? Луда работа, първо взе Поршето като малка спирка, после настигна FORD GT. Само като го чувам как реве, мали дзвер. То ако сте забелязали, фирмата с най-много коли в тази игра ще е BMW. Както казах и преди време, май бая $$$$$ са наръсили за реклама.
Е92.
Ама на другите им развяха синия флаг, затова така ги размина.
Така или иначе, клипчето кърти.

стар 07.09.09 г., 14:44   #515
GrimReaper
Registered User

Аватарът на GrimReaper

Любимата ми кола както в реалния живот ,така и в играта е и ще си остане М3 Е46 Просто немога да и се накефя...А дай боже догодина чужбина , тва онова да се сдобия с тази резачка

стар 07.09.09 г., 15:10   #516
jokerrr
Banned

Регистриран от: Aug:2009
Така и не можахме да видим състезателно Ферари в НФС... Кеф е да караш даже и в игра такова произведение на изкуството...
jokerrr не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 15:19   #517
DarkPaIn
Registered User

Аватарът на DarkPaIn

Е не, просто това си казва думата

NFS Shift Launch Trailer

Само като видях, трите кратки текста от GamePro и IGN и е ясна работата. Определено NFS-то което всички чакахме от много време.

стар 07.09.09 г., 15:22   #518
vinse
Unregistered Усер

Аватарът на vinse

Регистриран от: Nov:2005
Ферарито в игра трябва да е безсмъртно а НФС гони някакъв (колко точно - престои да видиме) реализъм, за това е невъзможно да видиме колите на тая фирма в играта.

My Компот & Сие
vinse не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 15:32   #519
acs
Addicted Clocker

Аватарът на acs

/офф
GTR evo или rfactor дърпате + безкрай модове с всякакви ферарита Аз с това се забавлявам докато дойде нфсто, Ф1 модове най-вече
| d0 W3520 @ 4500 1.43v | EK-Supreme,Thermochill PA120.3,Laing D5-Vario | Rampage II Extreme X58 | 3x2GB OCZ BLADE 2000 CL7 | Asus GTX285 SLI | Enermax Revolution 85+ 1250W | SSD Intel X25-M 160GB G2 + WD BLACK 2TB + 2x WD-RE3 1TB + 2 x WD-RE2 750GB | 24" Eizo S2431W | G15+G9+G25 | CM Stacker |
acs не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 15:35   #520
jokerrr
Banned

Регистриран от: Aug:2009
Цитат:
Първоначално публикувано от acs Покажи съобщението
/офф
GTR evo или rfactor дърпате + безкрай модове с всякакви ферарита Аз с това се забавлявам докато дойде нфсто, Ф1 модове най-вече
Аз също в момента, но без волан си е булшит...
jokerrr не е на линия   Отговори с цитат

стар 07.09.09 г., 15:35   #521
BPAHKOB
...с вратите напред!

Аватарът на BPAHKOB

Регистриран от: Mar:2006
Цитат:

NFS Shift Launch Trailer

Само като видях, трите кратки текста от GamePro и IGN и е ясна работата. Определено NFS-то което всички чакахме от много време.
Просто BMW-то мачка всичко наред Добре че сложиха Е36, ама трябва да добавят и истинските BMW-та - Е30 и Е34 - автомобили непреклонни пред времето !!!

стар 07.09.09 г., 15:36   #522
Fear
Let's ROCK!

Аватарът на Fear

Цитат:
Първоначално публикувано от BPAHKOB Покажи съобщението
Просто BMW-то мачка всичко наред Добре че сложиха Е36, ама трябва да добавят и истинските BMW-та - Е30 и Е34 - автомобили непреклонни пред времето !!!
Ама Е34 задължително 525tds, това е колата!

стар 07.09.09 г., 15:38   #523
GrimReaper
Registered User

Аватарът на GrimReaper

Абе и на мен ми се щеше да има Венто Писна ми само Голфове да слагат,немогат ли да ги разменят

стар 07.09.09 г., 16:07   #524
Danny³
RocknRolla

Аватарът на Danny³

Регистриран от: Jan:2005
хахахаха и аз съм за венто

ще го видиме тоя нфс ши(ф)т, дано на не е поредния такъв

стар 07.09.09 г., 16:11   #525
kukov
Registered User

Аватарът на kukov

Регистриран от: Feb:2007
Цитат:

NFS Shift Launch Trailer

Кое му е ясното? Бутнали са им малко пари, да кажат някоя добра приказка.
kukov не е на линия   Отговори с цитат

Съобщения

Управление на темата
Режим на показване

Правила за публикуване
Вие не можете да създадете нова тема
Вие не можете да пускате отговор
Вие не можете да слагате прикачени файлове
Вие не можете да редактирате вашите съобщения

BB кодовете са разрешени
Емотиконите са разрешени
[IMG] кодовете са разрешени
HTML кодовете са забранени

Отиди във форум

Всички времена са дадени във формат GMT +2. Часът в момента е 01:15.