Назад   hardwareBG.com форум > Хардуер > Видеокарти

Съобщения
Внимание: Последният коментар по тази тема е от преди повече от 50 месеца! / Attention: Last reply in this thread was more than 50 months ago!
ATI tray Tools - настройки
Управление на темата Режим на показване
стар 02.12.05 г., 22:02   #1
ragman
Registered User

Регистриран от: Feb:2005
да си призная честно някои(да не кажа и повечето )работи в тая програма не са ми много ясни(като изключим overclocka)
ще съм много благодарен ако някой ми обясни всяка опция за какво служи и как да бъде настроена
ragman не е на линия   Отговори с цитат

стар 02.12.05 г., 22:11   #2
Boing
More, more, more ...

Аватарът на Boing

Регистриран от: May:2005
Кефиш честно. Толкова добре формулирано питане отдавна не бях срещал.На тоя въпрос не очаквай отговори ,отговор на това може да намериш с гоогле или хелпа на програмата.Ако някоя конкретна опция или настройка не ти е ясна задай по-конкретен въпрос,не очаквай някой да пусне Трай тоола и да почне подробно описание на всяка една настройка тук в темата ти

стар 02.12.05 г., 23:33   #3
jodeci
Jodecidal hotline

Аватарът на jodeci

Регистриран от: Mar:2005
Ето ти описание на туиковете цък , също тук има по темата още. Самия Ray Adams е пуснал темата с уточнението "For thouse lazzy guyz who knows nothing about search engines and so on."
jodeci не е на линия   Отговори с цитат

стар 03.12.05 г., 07:25   #4
ragman
Registered User

Регистриран от: Feb:2005
ok
по-конкретно
какъв трябва да е статуса на :
TRUEFORM
TEXTURE LOD
CATALIST A.I.
кое/кои от тези е излишно
ragman не е на линия   Отговори с цитат

стар 03.12.05 г., 09:17   #5
Boing
More, more, more ...

Аватарът на Boing

Регистриран от: May:2005
TRUEFORM - това е нещо като Vsync сигнала изчаква запълването на текстурите и използва теселация при подреждането на геометричните шейпове в патерна ,това си пробвай как е по-добре при теб ,но при не пуснато скоростта е по-голяма при пуснато "уж" качеството
TEXTURE LOD това със Ати карта може само в отрицателна насока да се регулира и е изчертаването на mipmap,което при положителна намаля детайлите при отрицателна трябва да подобрява ,но спада в производителността е много голям и не съ струва да е на различно от 0 положение
CATALIST A.I. - това зависи от видеото с което си при старите Ати карти когато клокваш е по-добре да е спряно,но при Х1К казват че трябва да е пуснато иначе не могат да се сменят напреженията

Та такива работи излишно от трите мисля ,че е последното ,ако клокваш.И средното ако си с Ати видео понеже дори прираст в поизводителността за маркове неможе да се направи от него.А първото пробвай дали ти спадат кадрите и ако не го остави пуснато.

Последна редакция: извършена от Boing; на 03.12.05 г. в 09:35 часа
Boing не е на линия   Отговори с цитат

Съобщения

Управление на темата
Режим на показване

Правила за публикуване
Вие не можете да създадете нова тема
Вие не можете да пускате отговор
Вие не можете да слагате прикачени файлове
Вие не можете да редактирате вашите съобщения

BB кодовете са разрешени
Емотиконите са разрешени
[IMG] кодовете са разрешени
HTML кодовете са забранени

Отиди във форум

Всички времена са дадени във формат GMT +2. Часът в момента е 12:29.