За нас


Страницата и форумът hardwareBG.com са основани през 1999 година и бързо набраха популярност сред компютърните ентусиасти в България – по онова време нищожно количество хора, които се интересуваха от високите технологии. Нуждата от компетентно мнение и малко по-приятелски отношения, отколкото повечето фирми у нас предлагат, доведе и до създаването на фирмата Хардуер БГ ООД през 2003 г., с основна дейност асемблиране, продажба и поддръжка на компютърни системи – нещо, с което повечето от нас така или иначе се занимаваха под формата на хоби или допълнителен източник на финанси. Гордостта ни е, че бяхме първите и все още сме единствените, които предлагат и надеждни и стабилни овърклокнати системи с гаранция, компоненти за ентусиасти с изпитани възможности и най-важното – че винаги можем да дадем експертно мнение напълно безплатно.

И до днес страницата и фирмата съществуват паралелно, а нашият форум е най-голямата IT общност в страната (а дори на Балканския полуостров) и е източник на безценна информация за по-запалените хардуеристи. Основната уеб страница е… е,от нея винаги има какво да се желае, но и винаги ще работим по нея, а фирмата ни е преди всичко място, където да получите верен съвет, дори когато не купувате от нас, и “правилните” компютърни компоненти и системи, ако решите да го направите.

Професионализмът винаги е бил цел за членовете на екипа, който претърпя промени през годините – някои си отидоха, други си тръгваха и се връщаха, но като цяло в ядрото си сме същите онези ентусиасти, които през годините развивахме hardwareBG.com с помощта на читатели, приятели и партньори.

В главите ни има много нови проекти и светло бъдеще. По-малко са проектите, които вече са “на чертожната дъска”, вероятно още по-малко ще видят бял свят, но важното е, че продължаваме да работим усърдно и да преследваме идеалите си. HardwareBG.com отскоро има и онлайн магазин – iskamPC.com, където предлагаме подбрани модели преносими компютри, компоненти и периферия, разнообразни IT и фото продукти. В началото на 2009 г. пуснахме отделен уеб сайт, предназначен изцяло за мобилни технологии – mobility.BG, а от началото на 2010 година опитваме късмета си в съвсем нова насока, която не е свързана с компютрите – електронните цигари, които се сдобиха със собствен магазин и форум. В стремежа си да предложим нещо уникално, скоро ще направим “първите копки” в още два проекта (които все още пазим тайна с обещанието, че ще ви харесат).

С две думи – винаги очаквайте още.

Кои сме ние:

Собственици/редактори:
GrigorBG – Григор Стоичков (Grigor Stoichkov)
e-mail: grigor AT hardwarebg.com

Ba4o Kiro – Кирил Венев (Kiril Venev)
e-mail: ba4o_kiro AT hardwarebg.com

GeniusLoci – Николай Цеков (Nikolai Tsekov)
e-mail: ntsekov AT hardwarebg.com

Bloody  – Антон Белев (True Blue)
e-mail: bloody AT hardwarebg.com

mollov – Тодор Богданов
e-mail: mollov AT hardwarebg.com

За директен контакт с екипа, моля търсете ни на следните координати всеки делничен ден между 10:30 и 19:00 часа:

hardwareBG.com – Офис

гр. София, кв. Стрелбище, ул. “Бадемова гора” номер 9
Тел. 1: +359 2 866 70 70
GSM: +359 888 520 600 – Григор Стоичков
GSM: +359 887 466 558 – Кирил Венев
e-mail: contact AT hardwarebg.com

Карта на офиса

hwbg-ofis

ХардуерБГ ООД работи с официалните вносители на съответните марки, с което гарантира максимално качество на продуктите и коректно отношение към клиентите си.

В ХардуерБГ ООД консултацията е 101% безплатна – преди да избързате с покупка на компоненти, конфигурации, преносими компютри или фото техника – попитайте ни!


Коментарите са забранени.