Безжичен маршрутизатор TP-Link Archer C9 AC1900

Безжичен маршрутизатор TP-Link Archer C9 AC1900

В раздел: Ревюта от на 25.11.2015, 9,831 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3


c9-web

Един бърз поглед към уеб-базирания интерфейс за управление и настройка на TP-Link Archer C9 – едно изчистелно и лесно за използване решение, което предлага възможност за лесно ползване както от начинаещи потребители за базовата функционалност, така и от хора, които ще използват пълните възможности на устройството максимално ефективно. Специално внимание искаме да обърнем и на факта, че е налична и версия на интерфейса на български език в актуалните версии на софтуера на C9.


c9-basic

Безжичният маршрутизатор TP-Link Archer C9 разполага с два основни режима за настройка и управление – Basic и Advanced. По-базовият Basic режим е подходящ за нормални потребители, които искат да имате лесен достъп до основните настройки и възможности на устройството, без да трябва да цъкат по прекалено много опции, които евентуално само да ги объркат. Докато Advanced режима вече предлага пълният набор от настройки и функции на устройството, така че потребителят да може да го управлява по-ефективно.

c9-advancedc9-wireless-advc9-guestc9-usbc9-ipv6c9-firmware

Бърз поглед към някои от допълнителните възможности, предлагани от Archer C9 като например възможността за създаването на изолирани отворени безжични мрежи за свободен достъп или опцията за използване на външен сторидж и споделянето му в мрежата, както и за активирането на Print Server за превръщане на обикновен USB принтер в мрежов такъв. Упътването на устройството доста обстойно покрива различните възможности и опциите за управление на безжичния маршрутизатор, така че ако искате да научите повече подробности, то там е мястото, където може да погледнете.Всички страници от статията:

  1. TP-Link Archer C9 отблизо
  2. Уеб интерфейс за управление
  3. Безжично покритие и скорости на трансфер


Страница от ревюто: 1 2 3
Етикети: , , , , ,Един коментар

  1. 1 Radeon GTO // 12.12.2015 в 00:28

    Защо молотов не прави ревюто и на периферията ?