ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

В раздел: Новини от на 25.12.2016, 5,374 показвания

Измина още една овърклокърска година и се задава следваща – с очакване в началото за новия най-як овърклокърски процесор на AMD :).

Екипът на HardwareBG за пореден път ви честити настъпващите коледни и новогодишни празници, като най-искрено и от сърце ви пожелава наближаващата нова 2017 година да бъде по-мирна от предишната, да ви донесе много здраве, щастие, любов, усмивки, пари, пътешествия, много нови изживявания и незабравими мигове! Както обичайно, няма да пропуснем и този път сравнително необичайните за други места хардуерно-софтуерни пожелания за студен въздух, ледена вода, топящи се сухи ледове и смразяващи течни азоти, непрестанно съревнование за по-високи нови постижения и все по-големи числа при бенчърите, овърклокърите и ентусиастите! На геймърите пожелаваме високи fps и всичко необходимо за пълноценно реалистично изживяване!

merry-christmas-vector-free-download-3

Докато се наслаждавате на почивката по празниците и ако хвърляте по едно око на сайта и форума на HardwareBG, може да сте пропуснали да прочетете интересните ни ревюта за геймърските видеокарти XFX Radeon RX 480 8 GB GTR и RX 470 4 GB SF и за термоконтактните пасти Thermal Grizzly Conductonaut и Kryonaut, новините за ентусиастките SSD устройства WD Black SSD е в подготовка за пазарно представяне и за новостите в нашия онлайн магазин Нова секция “Хоби” в онлайн магазина IskamPC.com, както и най-новите теми във форума, посветени на AMD RYZEN CPU (AM4) – 2017 г. и на Ryzen Blender benchmark.

Пожелаваме ви да съчетаете хармонията на домашния уют и топлина с приятни овърклокърски и хоби занимания за разпускане :).

НАЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!


Етикети: , , , ,3 коментара

  1. 1 Гого // 25.12.2016 в 23:00

    Весели празници! Наздраве и успехи за всички потребители, гости и разбира се, екипа на hardwarebg, без които това умно място в мрежата не би съществувало.

  2. 2 Дядя ти коледа // 25.12.2016 в 23:21

    Весела Коледа и на вас, HardwareBG!

  3. 3 Белков // 26.12.2016 в 10:41

    Честита Коледа и весело посрещане на новата 2017 година.

Коментари: