500W/600W евтин “бронз” от Super Flower

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 16.03.2019, 7,956 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Не е нужно да бъде представяна тайванската компания Super Flower, чиито ATX PSU решения са в основата на захранванията на много производители, като например EVGA, чиито захранвания преди време бяха представени на нашия пазар и определено се радваха на доста голяма популярност заради отличните си качества и цена.
Преди половин година, Super Flower разшири моделното си портфолио базирано на основната платформа предназначена за масовия клас захранвания с моделите Bronze King Eco. Платформата е позната като Double Forward Platform (DFP), която има ефективност 80Plus Bronze.

Това е нисък клас платформа и е предназначена за изграждане на захранващи блокове от нисък и среден клас с мощност от 400 W до 850 W. На тази платформа са базирани всички модели захранвания от линията Bronze King. С последното и обновление са направени някои подобрения на платформата, което е позволило да се въведе хибриден режим на охлаждане, който е наречен ECO. Това е отразено и в моделното име, в края на което присъства именно суфукса “ECO” и по него могат да се разграничат обикновените Bronze King от ECO моделите. Последната за момента включва само два модела SF-500P14HE ECO и SF-600P14HE ECO, съответно с мощност 500 W и 600 W, които ще разгледаме в това кратко (п)ревю.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Характеристики
  3. Поглед отблизо
  4. Тестови резултати
  5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: ,Коментари: