Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

В раздел: Ревюта от на 9.08.2019, 4,760 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


 

Едва ли има някой, който да не е чувал за програмата SmartHome на D-Link, която прави дома ви по-интелигентен. Тя включва серия от “умни” домашни устройства, като електрически крушки, електрически контакти, видеокамери и др., които работят с приложението mydlink, предназначено за смартфон или таблет. Можете да следите дома си, докато сте далеч от него, да пестите пари от електроенергия, като контролирате консумацията и, да настроите осветлението да се включва, когато стане тъмно, както и много други неща.
Безплатното приложение mydlink ви отвежда до сърцето на интелигентния дом. Посредством него можете лесно да контролирате, следите и автоматизирате всяко ваше “умно” домашно устройство, където и да се намирате, стига да имате достъп до интернет.
Днес ще ви представим една от многото подобни “джаджи” на D-Link, а именно, камерата за видео наблюдение D-Link 8600LH. Проектирана за лесна употреба, D-Link DSC-8600LH е външна камера, която осигурява сигурност за вас и вашите близки без сложна настройка и инсталация. D-Link DCS-8600LH Wi-Fi е идеалното решение за наблюдение на външно пространство (и не само външното) 24 часа в денонощието, независимо дали става въпрос за дома или офиса.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Характеристики
  3. Съдържание на опаковката
  4. Инсталиране
  5. Как работи
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: , , ,Коментари: