Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

В раздел: Ревюта от на 9.08.2019, 3,759 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


Характеристики
Камерата е оборудвана с Full HD обектив с ъгъл на видимост 135 градуса, което позволява да се наблюдава голяма площ с видео резолюция 1080p (1920×1080). Благодарение на въртящия се магнитен окачвач, инсталирането на камерата на таван или стена е много опростено. Камерата DCS-8600LH може да работи в широк диапазон от температури (25 – 45 C), а също така отговаря на стандарта IP65, който позволява използването и на открито. При стандарта за защита от вода и прах (Ingress Protection), първата цифра указва степента на защита от прах, която в случая е най-високата. Втората цифра показва степента на защита от влага и вода, която в случая е 5 (от 8 възможни), тоест камерата издържа на струя вода с ниско налягане във всички направления.
Благодарение на вградените IR LED диоди (инфрачервени), камерата DCS-8600LH позволява да се правят и нощни записи. Също така предлага възможност за двупосочна комуникация, съвместимост с дигитални асистенти като Google Assistant и Amazon Alexa, съвместимост с платформата IFTTT, за пълен контрол и възможност за съхранение на данни в облак (разполага също със слот за microSD карта) и както вече споменахме, може да се управлява чрез приложението mydlink от вашия смартфон или таблет.

 

Самото устройство е много солидна компактна и елегантна камера, която е много добре затворена, така че няма шанс времето да я компрометира, защото може да се справи с проливен дъжд, вятър сняг и всякакво ужасно време. Единственото ограничение е камерата през горещото лято да не е изложена за продължителни периоди от време на директна слънчева светлина.

Ключови характеристики на DCS-8600LH
-Висококачествена 1080p Full HD резолюция
-135-градусов зрителен ъгъл
-Настройка на Bluetooth
-Bградени инфрачервени светодиоди за заснемане на видео до 7 м в пълен мрак
-IP65 корпус, устойчив на атмосферни влияния, за външна употреба
-Засичане на движение и звук
-Прищипване за увеличение
-Поддръжка на H.264 за най-добро изпълнение на поточно видео
-Приложение mydlink, което позволява отдалечен преглед, получаване на известия, запазване на снимки и видеоклипове на мобилно устройство
-слот за microSD карта (до 128 GB), който позволява да архивирате видео и изображения на флаш карта
-Абонамент за облачни записи на mydlink
-Работи с Google Assistant, Amazon Alexa и IFTTT

 



Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Характеристики
  3. Съдържание на опаковката
  4. Инсталиране
  5. Как работи
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6




Етикети: , , ,



Коментарите са забранени.