Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

В раздел: Ревюта от на 9.08.2019, 3,757 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


Инсталиране
Процесът на настройка на камерата след изваждането от опаковката отнема малко време до получаване на напълно работоспособно устройство. DSC-8600 се свързва лесно с домашната мрежа, всъщност за минути всичко беше настроено и активно. С вградения Wi-Fi модул няма нужда да се притеснявате за прокарване на проводници и кабели, стига безжичната връзка да достигне до вас и да е добра. Камерата разчита на честотната лента 2.4 GHz, така че това за момента е най-стабилната безжична връзка и повече от достатъчно, за да получите добро поточно видео в реално време от устройството.
Силно сме уверени, че дори хора, които нямат специални технически умения, могат да се справят с инсталацията на камерата и то за кратко време.
Препоръчваме ви, преди да пристъпите към конфигуриране на камерата да прочетете в интернет страницата на DCS-8600LH, секцията “Често задавани въпроси”, където е описан стъпка по стъпка процеса на конфигуриране. Преди всичко ще трябва да изтеглите приложението mydlink от един от онлайн магазините за приложения на Apple или Google, в зависимост от смартфона/таблета, който ще използвате. Имайте предвид, че там са налични и приложенията mydlink Lite и mydlink +, които обаче не поддържат камерата DCS-8600LH. След като изтеглите и инсталирате приложението mydlink, ще трябва да си създадете акаунт (освен ако вече нямате такъв) в него и да го потвърдите, чрез имейла си.
След това трябва да се уверите, че сте активирали Bluetooth функцията на вашия смартфон/таблет (изисква се поддръжка на Bluetooth 4.0 или по-висока версия) и че е включена камерата DCS-8600LH, като LED диода и трябва да мига с оранжев цвят. Тъй като процеса на конфигуриране на WiFi изисква Bluetooth връзка с вашето мобилно устройство, то физически трябва да сте на не повече от 10 метра от камерата, когато я настройвате.

 

След като се логнете в mydlink акаунта си, ще се инициира търсене на съвместимо устройство, като инсталатора ще ви попита дали имате карта с QR код, който ще се наложи да сканирате с телефона си. След като mydlink разпознае устройството се свърже с камерата посредством Bluetooth връзката, ще ви подкани да посочите името на WiFi мрежата си и да въведете паролата за свързване към нея. Също така да ще имате възможност да зададете име и на камерата в зависимост от това коя зона от дома ви ще охранява. След като приключи инсталирането на камерата ще забележите, че статус LED диода и вече е със зелен цвят, което показва, че има лайв видео стрийм. И това е всичко, свързано с инсталацията. Разбира се не описваме самата хардуерна инсталация с пробиване на отвори за винтове и монтиране на базовата планка, но това са неща, които добре са показани в ръководствата за бърза инсталация на DCS-8600LH.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Характеристики
  3. Съдържание на опаковката
  4. Инсталиране
  5. Как работи
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: , , ,Коментарите са забранени.