Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

Ревю на външна Full HD Wi-Fi камера D-Link DCS-8600LH

В раздел: Ревюта от на 9.08.2019, 3,756 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


Как работи DCS-8600LH?
Камерата предлага интелигентен запис, като засича всяко движение и всеки звук в помещението, в което сте я поставили и веднага изпраща информация на смартфон или таблет, както и в облака, чрез услугата mydlink Cloud, предоставяйки по този начин максимална сигурност. Успоредно с това, може да се активира процедурата по запис на видео и да се запаметят файловете на microSD карта. Ако се тревожите, че може да загубите ценни данни от камерата, ако случайно повредите или загубите microSD картата, то тогава единствената сигурна алтернатива е запис в облака, който осигурява достъп във всеки един момент. След това, възпроизвеждането на записите може да осъществите или директно от облака, или като си свалите видеото на смартфона, когато пожелаете, чрез интернет. Тук обаче е моментът да уточним, че услугата mydlink Cloud не е безплатна. Тоест има безплатен план, който го получавате с покупката на камерата, но той е ограничен до времето за съхранение на видеото, което е в рамките само на 24 часа и позволява съхранение на записи до три видеокамери.
Видеото и снимките с камерата са ясни, с отличен ъгъл на видимост от 135 градуса. Качеството на записа е Full HD 1080p@30Hz, което означава, че можете да разберете кой е в дома ви или да видите регистрационни табели или отличителни характеристики. Видеото се конвертира във формати H.264 и MJPEG, което за непосветените означава, че ще се възпроизвежда на почти всичко. Същевременно снимките се запазват като JPEG формат.

 

Реакцията на камерата на сигналите предизвикани от движение или звук е бърза. Настройките за чувствителност (в mydlink приложението) могат да бъдат конфигурирани така, че да не получавате предупреждение всеки път, когато например дървото в двора се люлее от вятъра или птиците минават покрай него, но ако това е вашето нещо, можете да ги наблюдавате и вие. Ако се притеснявате къде да включите устройството, имайте предвид, че комбинираната дължина на кабела доста голяма – 7 метра -, но все пак не всеки има изведено външно захранване, така че се надяваме тази дължина да е достатъчна, за да могат потребителите дори да включат устройството вътре и да изкарат безопасно кабела навън.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Характеристики
  3. Съдържание на опаковката
  4. Инсталиране
  5. Как работи
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: , , ,Коментарите са забранени.