ASUS обогатява ТОР гамата видеокарти с ASUS GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP/OC Borderlands 2 Edition

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.08.2012, 6,047 показвания

Новите видеокарти предоставят титаничен овърклок, охлаждане и стабилност

Гамата от видео карти на ASUS продължава да расте с новите ASUS GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP и ASUS GeForce GTX 660 Ti OC. Използвайки най-новата технология 28nm на NVIDIA, картите предлагат превъзходен баланс между функционалност и производителност със своя фабричен овърклок до 1137MHz за TOP версията и 1058MHz за OC версията. 20% по-доброто охлаждане с новия DirectCU, технологиите ASUS DIGI+ VRM и Super Alloy Power, управлявани от GPU Tweak интерфейс, позволяват извършването на по-фини настройки за по-дълъг живот на компонентите. Към пакета геймърите ще могат да открият и новата FPS/RPG игра Borderlands 2 от 2K Games и Gearbox Software.

TOP – подобрена, 20% по-добре охладена, значително по-тиха и с прецизно захранване
Тестовете на инженерите от ASUS са осигурили най-устойчивата употреба на GK104 базирания 28nm графичен процесор за GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP и OC, за да постигнат по-висока тактова честота. TOP версията е фабрично настроена на 1137MHz (157MHz по-бързо от референтната), докато моделът OC работи на 1058MHz (78MHz по-бързо от референтната). Потребителите получават и допълнителна производителност при ААА рилийзи като Borderlands® 2, както и достъп до по-широк потенциал за тунинг. Технологиите, на които екипът на ASUS е заложил във видео картата, значително подобряват нейната производителност и издръжливост. Конструкцията на DirectCU осигурява 20% по-ниска работна температура чрез директен контакт с медните тръби за отвеждане на топлината, което позволява на оптимизираните вентилатори да работят на по-ниска скорост, предлагайки безшумно функциониране на картата, дори при интензивен гейминг. За подобрената стабилност, икономичност и възможност за овърклок спомага утвърдената ASUS DIGI+ VRM технология и 6-фазовите Super Alloy Power компоненти, които увеличават издръжливостта и живота на продукта дори при тежко натоварване.

GPU Tweak дава на GTX 660 Ti нови възможности за тунинг
В новата видеокарта на ASUS се завръщат функциите за овърклок и овърволтинг. Лесният за употреба интерфейс дава възможност за различни настройки, които позволяват на потребителите лесно да променят работната честота и напрежението, както и да задават специални профили, когато играят любимите си игри като Borderlands 2.

Възможности за изключителен гейминг с GeForce GTX 660 Ti DirectCU II
Есклузивното издание на Borderlands 2 – една от най-вълнуващите игри за 2012-та, ще бъде на разположение на всеки, закупил GeForce GTX 660 Ti DirectCU II TOP/OC. Скоростта и на двете видео карти ще ви предостави най-доброто от света на Borderlands® 2, където ви очакват четири нови персонажа, които трябва да оцелеят сред враждебната компания на мутанти и полудели създания от планетата Пандора. Освен това, геймърите ще имат на разположение разнообразие от нови елементи и оръжия. Borderlands 2 представлява уникална комбинация между шутър от първо лице (FPS) и ролева игра (RPG) с възможност за групов геймплей за до четирима играча.

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011, а благодарение на Eee PC е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.


Етикети: , , , , , , ,Един коментар

  1. 1 3id // 30.08.2012 в 12:25

    s

Коментари: