Logitech създава нови представи за контрола на устройствата в дома с две нови универсални дистанционни Harmony

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.04.2013, 9,504 показвания

Logitech Harmony Hub вече може да управлява устройства, затворени в шкафове, игрови конзоли и дори системи за осветление – посредством универсално дистанционно или смартфон

Днес Logitech обяви разширението на своята награждавана серия от универсални дистанционни с Logitech Harmony Ultimate и Logitech Harmony Smart Control. Двата продукта включват Logitech Harmony Hub и Harmony Smartphone App, които позволяват контрол на устройства, затворени в шкаф и достъп до забавления чрез игрови конзоли с едно докосване – от вашето универсално дистанционно или смартфон. Harmony Hub отива една крачка по-напред в персонализирането на дейностите, които изпълнявате с домашните устройства , като дава възможност да програмирате осветителни тела Philips Hue с желаната яркост и цвят с едно чукване върху Logitech Harmony Ultimate.

“Издигнахме универсалния контрол на следващото ниво, като предприехме персонализиран подход към домашните забавления”, каза Йорг Тевес, вицепрезидент на групата за дигитален домашен бизнес в Logitech. “Нещо повече, нашите продукти Harmony вече не служат само за достъп до забавления – разработихме Logitech Harmony Ultimate, така че да можете да контролирате и домашното осветление. Сега можете да настроите телевизора, да си пуснете филм и да нагласите светлината според настроението, само с едно докосване.”

Logitech Harmony Ultimate и Logitech Harmony Smart Control са съвместими с повече от 225 000 устройства за домашно забавление и от над 5 000 марки. И двата модела включват устройството Harmony Hub, който използва Bluetooth безжична технология, за да стартира игрови конзоли като Sony PS3, Nintendo Wii и Wii U. Harmony Hub може да контролира и инфрачервени устройства, които се намират в затворени шкафове, без нуждата да го насочвате към тях. Двата модела идват и с приложението Harmony Smartphone App, което може да бъде свалено от всеки в дома и да му позволи да превърне смартфона си в персонално универсално дистанционно.

С възможност да управлява до 15 устройства Logitech Harmony Ultimate е пълнофункционално дистанционно с 2.4-инчов цветен тъч екран, който позволява управление на телевизионните реклами, филмите и музиката без поглеждане – чрез използване на прости жестове. Моделът за първи път предлага възможността за програмиране на осветителните системи Philips Hue с възможности за забавление, като позволява настройка на осветлението в стаята по много лесен начин. Други ексклузивни възможности включват обратна връзка чрез вибриране, така че да разберете, че командите по тъч екрана са възприети, сензори за накланяне и бутони, които могат да бъдат програмирани за кратко и продължително натискане – чрез което се удвояват наличните функции.

Logitech Harmony Smart Control и Harmony Smartphone App превръщат вашия iOS или Android телефон в универсално дистанционно, като ви дават персонален контрол върху до 8 устройства в навсякъде в дома чрез използване на смартфона, който вече притежавате. Налично е и опростено дистанционно за случаите, когато смартфонът не е под ръка.


Цени и наличност

Тези нови продукти се присъединяват към Logitech Harmony Touch, за да завършат линията от дистанционни Logitech Harmony. Logitech Harmony Ultimate се очаква в Европа през май 2013 г. на препоръчителна крайна цена от €279. Logitech Harmony Smart Control се очаква в Европа през май 2013 г. на препоръчителна крайна цена от €129. Logitech Harmony Smartphone App ще бъде налично за сваляне от Apple App Store и Google Play. За повече информация, моля посетете www.logitech.com или нашия блог.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , ,4 коментара

 1. 1 Гого // 17.04.2013 в 02:56

  Така си е, но с все по-голямото навлизане на “smart” уреди, дистанзионните неоткланно ще си отидат в забвение. Преди това да стане реалност, все пак ще мине някоя и друга година.

 2. 2 Ган // 18.04.2013 в 13:06

  Дали ще предлагат нещо повече от системите Х10

 3. 3 Петър // 18.04.2013 в 13:53

  Гого, престани да ни заливаш със скудоумието си, че като видя твой коментар и направо затварям таба. Аман!

 4. 4 Akamuto // 26.04.2013 в 08:45

  Става ако имам повече от 5 устройства и ми е писнало да сменям батерии …да ги чиста …кое за кое е .

Коментари: