Мултимедийната марка Rapoo вече и в България

В раздел: Прегледи, Ревюта, статии и ръководства от на 11.07.2013, 12,788 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3Пазарът на мултимедийни продукти в България не може да се каже, че е от най-обширните и подробните на фона на хилядите марки в световен мащаб, но от скоро е факт увеличаването на представените марки в България с още една. Става дума за компанията Rapoo, която предлага мултимедийни продукти под същата търговска марка. Появата на Rapoo на българския компютърен пазар не е с цел добавяне на още една китайска марка към добре познатите ни вече, а по-скоро с цел предоставянето на възможността да избираме от продуктите на един доста сериозен производител на продукти от този сегмент. Не много известен факт е, че продуктите на Rapoo доста често се сравняват по качество и възможности с някои от най-сериозните марки в този бизнес, като например Logitech.

RapooLogo

За това има много доказателства в световен мащаб, но що се отнася до България, това е една нова и непозната към момента марка за мултимедийни продукти. От съвсем скоро фирма Вали Компютърс предлага голяма част от продуктите на Rapoo и на българския пазар. Компанията Rapoo е основана преди 10 години изцяло като ODM производител за други компании и търговски марки. Няколко години след това обаче компанията решава да започне да предлага продукти и под собствена марка, което общо взето се случва със всеки един по-голям производител, който е събрал достатъчно know-how и силен R&D център, за да може да се откъсне от “масата” на китайските производители на компютърни компоненти и периферия.

Така през 2007 година Rapoo обявяват и първата си безжична 2.4 GHz Wi-Fi мишка, а шест години по-късно Rapoo вече е изградила сериозна продуктова линия от безжична периферия – клавиатури, мишки, слушалки и мини говорители. През последните две години компанията се радва на няколко iF Design Award награди за дизайн на свои продукти. Всички продукти на Rapoo са базирани на безжична технология, независимо дали става дума за Bluetooth или за Wi-Fi. Все пак и фирменият слоган намеква за това – “The Ultimate Wireless”. При Rapoo едно нещо със сигурност е на 100% приложено – за да използвате някой от продуктите на Rapoo няма да ви е необходим кабел. Но това не е всичко.Всички страници от статията:

  1. Rapoo са налични вече и в България
  2. Продуктовата гама на Rapoo
  3. Rapoo скоро на страниците на HardwareBG.com


Страница от ревюто: 1 2 3
Етикети: , , , , , , , ,Коментари: