Мултимедийната марка Rapoo вече и в България

В раздел: Прегледи, Ревюта, статии и ръководства от на 11.07.2013, 12,782 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3


Вече стана дума, че Rapoo предлагат на своите клиенти няколко продуктови линии с безжични продукти – компютърни клавиатури и мишки, както и мултимедийни мини говорители и слушалки. Всички те използват Bluetooth (стандарти 3.0 и 4.0) или Wireless 2.4 GHz за връзка с компютърната система или мултимедийният предавател (PC, MP3 плеър, смартфон и т.н.). Някои от продуктите дори предлагат възможност да избирате дали да се свързват по Bluetooth или по Wireless. Сега ще споменем някои от най-интересните предложения, повечето от които се предлагат и на българския пазар.

Клавиатури

Гамата клавиатури на Rapoo е доста наситена с предложения, като актуалния топ модел е спечелилата iF Design Award 2013 клавиатура E9270P.

rapoo_kbd_9270p

Този модел е със супер тънък дизайн и интелигентна подсветка на клавишите. Сензори следят кога потребителя ще посегне да натиска клавишите и активират подсветката. При отделяне на пръстите от клавиатурата подсветката се изключва. Тази клавиатура използва 5 GHz Wireless и алуминиево “шаси” със стоманена основа.  При клавиатурите намираме и едно “combo” решение, Wireless Optical Combo 9060…

rapoo_kbd_9060c

… което предлага много дълго време на работа само с една батерия – до 24 месеца за клавиатурата и до 18 месеца за мишката. И двете устройства използват Wireless 2.4 GHz за връзка с рисийвъра и много добро качество на изработка.

Продуктовата гама клавиатури предлага и модел, които ще се хареса на някои от най-разсеяните потребители, които поне веднъж са разливали напитка или кафе върху клавиатурата си.

rapoo_kbd_e1050

Става дума за Wireless Keyboard E1050, който е с възможност да се вземе и под формата на комбинирано решение с мишка. Подобно на доста други продукти на Rapoo и E1050 предлага дълго време на автономна работа – до 12 месеца.

Мишки

При мишките на Rapoo се забелязват някои наистина интересни предложения, като например един от най-новите модели Laser Mouse 3920P.

rapoo_mouse_3920p

Тази мишка е изградена около Surfree Laser Engine, технология която позволява да използвате мишката дори върху стъкло. Наред с това модела използва 5 GHz честотен диапазон за безжичната връзка и е с компактен USB рисийвър. Този модел се очаква много скоро да се появи на българския пазар.

rapoo_mouse_6610

Споменатата по-рано Optical Mouse 6610 предлага и двата режима на свързване – Bluetooth и Wireless, както и 1000dpi разделителна способност и нещо много важно – до 9 месеца работа с една батерия. Когато обаче говорим за дълъг живот на батерията, едва ли има много конкуренти на Wireless Optical Mouse 7100P…

rapoo_mouse_7100p

… със своите до 18 месеца време на автономна работа с една батерия. И тази мишка използва 5 GHz Wireless за връзка с рисийвъра, както и 1000dpi разделителна способност.

Слушалки

Rapoo предлагат както мултимедийни слушалки за смартфон или MP3 плеър, така и слушалки предназначени за използване с PC или лаптоп. Два от най-интересните модели, предлагани и на BG пазара са H6060 и H1030.

rapoo_hds_6060

Модела H6060 предлага лесна връзка по Bluetooth и предлага до 6 часа време на възпроизвеждане (време на зареждане – 2 часа).Всички страници от статията:

  1. Rapoo са налични вече и в България
  2. Продуктовата гама на Rapoo
  3. Rapoo скоро на страниците на HardwareBG.com


Страница от ревюто: 1 2 3
Етикети: , , , , , , , ,Коментари: