Клиничните монитори и дисплеите за публично излъчване Philips вече се предлагат в България

Клиничните монитори и дисплеите за публично излъчване Philips вече се предлагат в България

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.12.2013, 5,568 показвания

Най-добрите решения за бизнес потребителите в света на дисплеите осигуряват ненадмината производителност и качество при работа 24х7

Philips представи върхови бизнес решения за българския пазар, които дават възможност на маркетинг мениджърите и управителите на компании да надскочат традиционното ниво в промотирането на своите стоки и услуги като създадат интерактивна среда за клиенти и партньори.


BDT4251VM-06-small

LCD Touch monitor – повече взаимодействие с аудиторията с чувствителния на допир 107 см (42”) LCD дисплей за няколко потребителя
Представяйте важна информация или маркетингови послания на аудиторията си с поразяваща чистота. Благодарение на интерактивния екран, чувствителен на допир, можете да ангажирате вниманието на клиентите в много по-голяма степен.

Оперативна гъвкавост
– Инфрачервена тъч технология
– 6 точки на допир
– Софтуерно независим
– Проектиран за работа 24/7
– Интелигентно отделение в задния панел за поставяне на малък компютър


BDL4676XL_00-RTP-global-001_highres

Създайте най-впечатляващите видео стени с този 46“ LED дисплей без рамка
Създайте хипнотизиращи видео стени! С нулева рамка и поразяващо full HD качество на картината със сигурност ще постигнете запомнящо се визуално преживяване.

Оптимизиран за публично гледане
– Full HD LCD дисплей, 1920x1080p
– Дизайн без рамка за изграждане на впечатляващи видео стени


BDL4250EL_00-IMS-global

Покажете маркетинговите си съобщения със стил с този елегантен 42“ LED дисплей – BDL4250EL
Постигането на максимален визуален ефект и същевременно ниска цена на притежание никога не е било толкова лесно и впечатляващо. Този 42“ дисплей предлага великолепна full HD картина и ниска консумация на енергия, благодарение на edge LED подсветката.

Оптимизиран за публично гледане
– Full HD LED технология за брилянтни изображения
– IPS технология за широки зрителни ъгли и висока точност на цветопредаване


philips-BDL4220QL

Наситени изображения за аудиторията с безценна смарт производителност – BDL4220QL
Осигурете поразително ясни изображения по екологичен начин с този edge LED дисплей. С висока производителност и надеждност, но с ниска консумация на енергия, той е идеален за проекти, където компромисите нямат място.

Оптимизиран за публично гледане
– Full HD LED технология за брилянтни изображения
– AMVA технология за широкоъгълни, живи изображения с висок контраст


BDL2331VS_00-IMS-global

Пълно 3D изживяване без нужда от специални очила с BDL2331VS
Покажете вашето послание в зашеметяващо 3D, с отлично качество на картината и без нужда от специални очила. С 28 отделни 3D изгледа можете да пресъздадете смайващи изображения, които да покорят вашата аудитория.

Оперативна гъвкавост
– Автостереоскопично 3D

Зашеметяващо 3D преживяване
– 2D плюс дълбочина
– 28 отделни гледни точки
– Визуализация на 3D съдържание

Оптимизиран за публично гледане
– Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

В България са вече е достъпна и линията Philips Clinical Review. Тези дисплеи имат уникално, антимикробно покритие за ограничаване на излагането на бактерии и възможно заразяване. С размери на екрана от 21.5, 24 и 27 инча, ултра резки, висококачествени панели и DICOM-съвместимо D-Image изображение за достоверни цветове и възпроизвеждане на степените на сивото, тези дисплеи помагат на професионалистите в клиниките за поставяне на точни диагнози.

Превенцията като топ приоритет
Излагането на патогени (микробни микроогранизми) е основно притеснение в клиничните среди, а оборудването, което може да контролира това излагане, играе значителна роля в тази насока. Всички дисплеи Philips Clinical Review включват уникална технология за антибактериална защита, която не позволява на бактерии и други микроорганизми да се развиват, и по този начин предотвратява разпространението на инфекции. Това се постига чрез добавяне на съвместимо със стандарта JIS (Japanese Industrial Standard) Z2801вещество директно в материала на корпуса, като то създава предпазен щит, пречещ на развитието на често срещаните микроогранизми. Дисплеят може лесно да бъде почистен със стандартни продукти, без това да наруши качествата на покритието – важен факт за клиничните среди, където чистенето се извършва често и трябва да бъде възможно най-ефективно.

За MMD
MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.


Етикети: , , , ,Един коментар

  1. 1 demolition // 22.12.2013 в 12:49

    Тези модели от Philips ли си се произвеждат или от Funai, както консуматорските ?

Коментари: