Пет портов гигабитов суйч GS105E ProSafe® Plus от NETGEAR

Пет портов гигабитов суйч GS105E ProSafe® Plus от NETGEAR

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.05.2010, 3,873 показвания

Разрастващият се бизнес има все по-големи изисквания и все повече разчита на компютърната си мрежа. Компаниите използват нарастващ брой приложения, които  зависят от тяхната мрежова инфраструктура. Употребата на VoIP телефони и IP камери имат нужда от нещо повече от обикновена мрежа. Допълнително Интернет базираните приложения като Hotmail и Google Calendaring правят поддържането на мрежата критично. Немалка част от компаниите обаче не разполагат с достатъчно средства или обучен персонал, за да се справят със сложните управляеми  комутатори.

Новите ProSafe Plus комутатори на NETGEAR, които вече са налични в складовете на “Солитрон”, се справят с тези нарастващи нужди, защото са с ограничени конфигурационни възможности и са лесни за употреба. За повече яснота върху мрежата NETGEAR GS105E предоставя мониторинг на трафика. В допълнение, при възникване на проблеми, те предлагат диагностика на кабелите, която може да идентифицира и дори да локализира проблеми в окабеляването. За да се оптимизира трафика през комутатора, е предложена както портова, така и базирана на тагове приоритизация. По този начин важните пакети информация могат да минават с приоритет. Също така NETGEAR GS105E поддържа VLAN технологията.

NETGEAR GS105E е с малко по-висока цена от неуправляемите комутатори, но за сметка на това доставя много повече ползи на крайния потребител.  ProSafe Plus комутаторът е снабден с пестящата енергия Green Ethernet технология. NETGEAR GS105E е в здрава, метална кутия, с дизайн без вентилатор – за по-безшумна работа.


Етикети: , , , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Николай // 27.05.2010 в 15:56

    Смешни неща предлагат Netgear. За същите или по-малко пари има далеч по-добри решения, например http://ispot.bg/product.php?id_product=962
    Иначе статията е доста изчерпателна – всички параметри стават ясни.

  2. 2 Владимир Вазов // 22.07.2010 в 17:48

    бухехе суЙч ☺