SEO конференция 2010 с обявена програма

SEO конференция 2010 с обявена програма

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.05.2010, 3,192 показвания

След пожъналото успех първо издание през 2009 г., за втора поредна година Огнян Младенов (от SEOM) и Мартин Христов (от Averank) организират SEO конференция за оптимизация и маркетинг в търсачки и социални медии.

На 11 юни 2010 г. (петък) от 9.00 часа Интерекспо център събира под един покрив изявени специалисти в областта на SEO. С конференцията целим да запознаем участниците с актуалните тенденции в SEO и да дадем практически знания за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки. Поканили сме лектори, изтъкнати експерти от бранша, ангажирани с практическото приложение на новостите в компаниите, за които работят.

Предвиждаме лекции и кръгла маса с дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсачки. Те ще разгледат практически теми, с което се целим максимална полза за вас от гледна точка на практическото използване на SEO. Организаторите са убедени, че този формат е успешен, защото не само дава възможност на посетителите да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, но и шанс да получат изчерпателни отговори на интересуващите ги въпроси.

Подробности за SEO конференция 2010 четете тук: http://searchengines.bg
За контакт: email: info at searchengines.bg

SEO конференция 2010 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри и специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет. Успешните събития трябва да стават традиция! Особено в компютърния бранш, посочват организаторите!

Очакваме ви на 11 юни! Не чакайте до последния момент да се запишете – местата са ограничени!


Етикети: , , , , , , , ,Коментарите са забранени.