Нов раздел на сайта – hwBG проекти

Нов раздел на сайта – hwBG проекти

В раздел: hwBG проекти от на 3.06.2010, 7,979 показвания

Може да сте обърнали внимание, че от вчера на сайта има нов раздел – “hwBG Проекти”. В тази категория ще намерите подробни описания, снимки и информация за проекти на екипа на hardwareBG.com – от лични инициативи на авторите до клиентски компютри. Раздел “hwBG Проекти” донякъде се застъпва с идеята на блог частта на сайта, но е предназначена преди всичко за работни логове.

Едно от първите неща, които ще намерите в новия раздел ще бъдат няколко статии, свързани с водни охлаждания. ХардуерБГ ООД вече е реселър на Aquatuning.de и ще е първата фирма на българския пазар, която продава оувърклокнати компютърни системи с гаранция и такива с екстремен оувърклок и водни охлаждания, както и компоненти за водни охлаждания. Повече информация за тях може да намерите от хората в офиса (връзка с екипа на hardwareBG.com), но тук ще може да прочетете как сме развили някои от идеите си, свързани с тези системи.

Като цяло – надяваме се да намерите статиите в раздела за интересни. Приятно четене!

Екипът на hardwareBG.com


Етикети: , , , , , , ,5 коментара

 1. 1 Митака // 04.06.2010 в 08:30

  Браво! Чудесно решение, желая успех!
  А относно повече информация за доставки от aquatuning – кого е най-удачно да питаме, има ли “завеждащ” проекта, или просто да изчакаме
  да се появява инфо (а тъй като не ми е и спешно, де – просто да знам, а и да се популяризира).
  Още веднъж – поздравления!

 2. 2 slipknotfan // 04.06.2010 в 10:16

  Поздравления, hwBG. :)

  Това е безспорно добра новина за всички нас :)

  Сигурен съм, че и новият раздел ще е много интересен :)

 3. 3 Николай Цеков (geniusloci) // 04.06.2010 в 10:37

  Митак – завеждащи сме и аз, и Киро, и Юли – виж, за писането сигурно основно аз, понеже ме влече.

  За AT – при поръчка на цели системи доставка може да се прави веднага, при поръчка на части – периодично, тъй като ще ни трябва известно време да пресеем кое е подходящо да се държи на склад.

 4. 4 Митака // 04.06.2010 в 13:05

  Хубаво, ще следя с интерес. Точно преди два дни отново си разглеждах сайта им на АТ и си разсъждавах по темата, а ето – вече сте реагирали :)
  Тъкмо ще има и за четене, и за споделяне (макар да не знам дали точно тук е правилно да го правя сега).
  Но – определено много добро и далновидно бизнес-решение. Особено при видеокартите, смятам че и сега, и за в бъдеще друга алтернатива няма. И в момента лайтмотивът при всички нови, дори преди производителност, е “шум-температури”. Няма мърдане просто – натам вървят нещата – приводняване…

 5. 5 Wudu // 04.08.2010 в 21:15

  За съжаление аз имам много лоши спомени с тази фирма Aquatuning.de. ВНИМАВАЙТЕ!
  Реших да си закупя охлаждане за дъното видеото, маркучи, течност UV – BLUE за водното, фитинги… за сумата от €194.74 EUR .
  Регестрирах се… платих с Пайпал, но за изготвяне на проформа фактурата (без ДДС за моята фирма) се изложиха много.Три пъти все грешно я изпращаха. Големи отбор некадърници са се събрали там.
  След това не си получих колета.След две седмици започнах да издирвам своя колет.Оказа се че е изпратен с UPS. От представителите на UPS-България получих официалнно писмо в което ме информираха че не са могли да ми доставят пратката, защото изписания от немците мой адрес не бил пълен и липсвал и моя телефонен номер. ( Което е задължителен ако не намерят получателя да му звъннат.) Вдигна се шум…получих и обяснително писмо директно от немския бранч на UPS със същите факти.
  Дълго време от Aquatuning.de не ми отговаряха. Написах им над 10 писма.След което не пожелаха да ми изпратят отново колета за тяхна сметка и твърдяха че са били изрядни и аз отново трябва да заплатя транспортите разходи. Ега ти и наглоста на тези безхаберни некадърници.Изпратих им писмата от UPS до мен, в които е ясно посочена тяхната грешка за попълнения грешно мой адрес. Отново млъкнаха и никакъв отговор на дузина мои следващи мейла.
  Накрая ми отговори и си разменихме няколко писма с един от шефовете – г-н Klassen. Уж „обеща” да ми изпрати колета за тяхна сметка и да не уведомявам Пайпал . Но тяхното „изпращане” не се случваше ден след ден в продължение на седмица. Понеже наближаваше 45 дневния период в който трябва да уведомя Пайпал за некоректни продавачи аз на 44 ден писах на Пайпал и им обясних случая.След кратко разследване Пайпал взе от Aquatuning.de платената от мен сума с транспорта и ми я възтанови.
  Ако не бях го направил изгарях излъган от немския Aquatuning.de.
  Немска некоректност отвсякъде. За бога братя внимавайте!
  Р.С. В последствие си купих охлажданията на ПОЛОВИН цена от Словенската фирма http://www.ekwaterblocks.com. И без никакви проблеми !!!