VISION технологията на AMD намира масово приложение в нови PC за ваканционния сезон и новата учебна година

VISION технологията на AMD намира масово приложение в нови PC за ваканционния сезон и новата учебна година

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 24.06.2010, 4,398 показвания

Мобилни и настолни компютри от Acer, Dell, HP, Sony и Toshiba предлагат високо ниво на визуалните изживявания

AMD днес анонсира плановете на своите партньори Acer, Dell, HP, Lenovo, Sony, и Toshiba да пуснат на пазара нови модели мобилни компютри за ваканционния сезон и следващата учебна година на базата на технологията VISION. Платформата на AMD получава глобална подкрепа от водещите производители с над 130 нови преносими и настолни системи, осигуряващи на потребителите визуално богата и комфортна изчислителна среда.

VISION технологията на AMD опростява процеса на закупуване на PC, като възприема съвременния начин, по който потребителите използват своите РС, вместо да разчитат на объркващи технически спецификации. Като съчетава мощни средства за графична обработка с модерни процесори, VISION технологията помага на ползувателите да се наслаждават на видео с висока резолюция, да редактират снимки и филми и да ги споделят със своите приятели, да комуникират и работят онлайн.

“Ние отговаряме на призива на потребителите да могат по-лесно да да избират компютър, който отговаря на техните нужди и отговаря на тяхната лична нагласа,” каза Лесли Собон, корпоративен вицепрезидент Worldwide Product Marketing в AMD. “Клиентите търсят отлични визуални преживявания с нови РС от Acer, Dell, HP, Sony и Toshiba с VISION технология.”

За AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) е иновативна технологична компанията посветена на своето сътрудничество с клиенти и технологични партньори, за да възпламени следващото поколение изчислителни и графични решения на работното място, в къщи и в игрите. За повече информация, посетете http://www.amd.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Paliosh // 24.06.2010 в 16:02

    Ba4o Kiro изял си една буква от заглавието ;)

  2. 2 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 24.06.2010 в 16:30

    Оправено, благодаря за корекцията!