HP представя нови достъпни настолни компютри за бизнеса

HP представя нови достъпни настолни компютри за бизнеса

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 24.06.2010, 4,253 показвания

НР представи нови достъпни настолни компютри предназначени за бизнес употреба. Новите модели от портфолиото на HP – HP Pro 3120, HP Pro 3125 и HP 500B, предлагат надеждност и пълноценна производителност на цени, подходящи за малкия бизнес

Достъпни решения за бизнеса

HP Pro 3120 и HP Pro 3125 позволяват на бизнес клиентите да се справят с всекидневните нужди с напълно готови за употреба устройства, които позволяват лесен ъпгрейд на хардуера и надеждност с модерен дизайн. Новите модели продължават серията от продуктови представяния, които осигуряват на ценово ориентираните бизнес потребители по-широк избор от продукти, с които те да заменят застаряващите си настолни и мобилни компютри и работни станции.

 • HP Pro 3120 и 3125 са специално създадени за клиентите, които търсят стойност, искат моментална производителност и в същото време възможност за ъпгрейд в бъдеще. Устройствата са за хора, които оценяват технологията, но вярват, че тя трябва да докаже стойността си с времето.
 • HP Pro 3120 използва процесори Intel Core и графични карти Intel GMA, докато HP Pro 3125 е с последните процесори AMD Phenom и технологията AMD Cool’n Quite. И двата модела осигуряват изключителна графична производителност, чрез видео карти UMA и са оборудвани с 8GB памет, многоженство портове за ъпгрейд и по-добра гъвкавост. Всички тези характеристики осигуряват на бизнес потребителите безпроблемни и ефективни компютърни устройства.
 • И двата модела включват нов индустриален дизайн с гланцово черно и сиви елементи за изчистен и професионален вид.

Допълвайки НР Pro 3120 и 3125, настолния компютър HP 500B Microtower дава на бизнеса нови възможности с добрата си производителност и атрактивна цена.

 • HP 500B донася нова гама от различни конфигурации и възможности за ъпгрейд, създадени, за да отговорят на повечето бизнес нужди. Устройството комбинира производителна мощ и достъпна гъвкавост, които могат да отговорят както на нуждите на компаниите, така и на възможностите на техния бюджет.
 • Идеален за малките бизнес предприятия, които искат компютърна мощ, интелигентно отговаряща на техните нужди. НР 500В Microtower комбинира 4GB памет и функционалността на Windows 7 с последната технология на Intel.
 • Както всички настолни компютри на компанията HP 500B, HP Pro 3120 и 3125 са преминали през повече от 100 000 часа тестове, за да се подсигури покриването на най-високите стандарти за дизайн, използвани материали и компоненти.

Шарл Снайман, Вицепрезидент „Персонални системи” (PSG) в HP за Европа, Африка и Близкия Изток коментира: “Новата гама настолни компютри, предназначени за бизнеса предлагат отличен дизайн и ефективност, което ги прави бързо работещи продукти на достъпни цени. Малките и средни предприятия могат да се чувстват сигурни в избора си на продукти на НР. Чрез тях те ще могат да участват в още силно конкурентния бизнес свят.”

 • Цени и наличност
  • HP Pro 3120 и 3125 започват от цени от 799 лева с ДДС и ще бъдат налични в страната от 01 юни 2010 г.
  • HP 500B Microtower започва от 699 лева с ДДС и ще бъдат налични в страната от 01 юни 2010 г.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.


Етикети: , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.