Xerox отличи най-доброто от света на дигиталния печат по време на IPEX 2010

Xerox отличи най-доброто от света на дигиталния печат по време на IPEX 2010

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.06.2010, 4,214 показвания

Компанията представи 18 различни технологии, семинари по бизнес развитие и редица доходоносни приложения

На най-голямото годишно изложение в печатната индустрия, IPEX 2010, клиенти на Корпорация Xerox от цял свят представиха преимуществата на дигиталния печат чрез приложения, които водят до увеличаване на продажбите и стабилен ръст на печалбата за техните крайни клиенти.

„В Xerox, стратегията ни е да улесняваме доставчиците на печатни услуги в генерирането на приходи чрез силата на дигиталния печат”, каза Мирослава Цветанова, Graphic Arts Solutions Manager в Xerox България. “Клиентите ни използват технологии и софтуер, за да превърнат предизвикателствата пред техните собствени клиенти във възможности, които носят приходи – това е печеливша комбинация в сегашната пазарна ситуация.”

На организиран от Xerox по време на IPEX конкурс „Най-доброто от най-доброто” бяха оценени приложения, създадени от членове на Глобалната мрежа от премиум партньори на Xerox. Приложения от повече от 17 държави бяха оценявани според качество на изображението, бизнес резултати и употреба на Xerox технологии в следните категории:  книги, маркетинг материали, отпечатани на дигитални и офсетни машини, директен маркетинг, фото издания и транспромоционални материали. Във всяка категория бяха наградени по трима победители.

Тази година победителите са: Cathedral Corporation, ColorCentric Corporation, ColorFast, S.A. de C.V., De Budelse b.v., dsicmm Group Limited, DMM Inc.,Global Diseña; Keiger Direct, LaserTryk.dk, Lateral Group, MBA Group Ltd, medialogik GmbH, Pondres, Progressive Communications, TeleMail, TOCHO Co. Ltd и Wuhan Caifeng Digital Image Express Printing Co. Ltd.

Някои от спечелилите проекти:

  • Базираната във Великобритания  Lateral Group, компания за мениджмънт на интегрирана комуникация, е създала кампания за инициативата Change4Life (Промяна за живот) на Британското правителство, която е насочена към повишаване обществената информираност относно наднорменото тегло. Интегрираната кампания изисквала сложен и устойчив микс от данни и технологии. Материалите за директна поща включвали повече от четири милиона пункта променлива информация и били отпечатани на Дигитална производствена система Xerox iGen3™  110 със софтуер на XMPie® – компания на Xerox.

Последвалата кампания е генерирала 200 процента  повече регистрации от очакваното. Lateral Group е провеждала подобна кампания срещу вредата от пиенето на алкохол за глобална компания за фармацевтика и потребителски стоки.

  • MBA Group създаде първото в света стопроцентово персонализирано списание, съдържащо променлива информация на избрани страници и генерирайки 256 процента повече запитвания към рекламодателите в това уникално издание. Британската компания произвела списанието в тираж 12 000 на печатна система с безконечен формуляр Xerox 980 Color със софтуер XMPie.
  • Мексиканската печатница ColorFast създаде промоционален календар, за да представи възможностите си пред своите настоящи и потенциални клиенти. Отпечатан на дигиталната цветна система Xerox 700 той помогнал на компанията да увеличи продажбите си с 60 процента в сравнение с предишната година.
  • LaserTryk се възползвали от качеството на печат на печатната система с безконечен формуляр Xerox 1300™, производствената система Xerox Nuvera® 200 EA и Xerox iGen3 110 за производство при поискване на малотиражни черно-бели книги с офсетно качество.

Тази датска компания е реализирала множество поръчки на издатели, разчитащи на традиционния външен вид на офсета, но които търсели варианти да се справят с превишени количества и разходи за съхранение. Богатството от решения на Xerox предлага на LaserTryk значителна гъвкавост – използване на iGen3 за малотиражни цветни корици, а черно-белите системи –  за вътрешни страници с високо качество.

Xerox на IPEX

На щандът на Xerox в Зала 7 бяха представени 18 различни технологии, включително и демо на производствената мастилено-струйна технология и новите системи Xerox Color 800/1000. От системи за безконечен формуляр до широкоформатни решения, от черно-бели производствени системи до автоматизирани решения за опаковане, посетителите на изложението видяха на живо нови генериращи приходи приложения в действие на живо – всички насочени към подпомагане на доставчиците на печатни услуги в разрастването на бизнеса им.

В залата Real Business Live, Xerox представи също и инструменти за разработване на нов бизнес, както и решения за подобрения на работния процес – фокусирани върху развитието на експертизата в печатната индустрия и на клиентските бизнес модели – за успешно реализиране на печеливши приложения в света на дигиталния печат.

За Xerox

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.