Xerox внедрява ефективност в здравеопазването с опростени процеси, намалени разходи и по-добро обслужване на клиенти

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.07.2010, 8,278 показвания

Корпорация Xerox има дългогодишни традиции в сътрудничество с институциите занимаващи се със здравеопазване и разполага с опит, трупан с десетилетия, в подпомагане на здравните институции да постигнат по-големи съкращения на разходите, съответствие в регулациите и ефективност на цялостната инфраструктура.

Неотдавнашното придобиване на компанията Affiliated Computer Services Inc. (ACS) направи Корпорация Xerox най-големия доставчик на услуги за управление на документни и бизнес процеси в сферата на здравеопазването. Пациентите, данъкоплатците и здравните институции ще бъдат облагодетелствани от комбинираната експертиза на двете компании, заради подобрения достъп до информация, новите възможности за съкращаване на разходи и отличното обслужване на клиенти.

Xerox работи със здравни институции и управлява важни за техния бизнес документи – формуляри, медицински картони, наръчници и образователни материали за пациенти. Посредством ACS, Xerox вече управлява всички аспекти на програмите за здравеопазване, IT системи, клинични пътеки, административно счетоводство и деловодство за пациенти, управление на болнични грижи и заболявания, бизнес процеси и финансови операции.

„Тъй като здравеопазването се променя, институциите са изправени пред предизвикателството да останат съсредоточени върху пациентите, въпреки намесването на фактори като изисквания за нова IT структура и по-добро управление на процесите,” каза Джон Кели, президент на Xerox Global Services за Северна Америка. „С една единствена точка на управление на всички документи и бизнес процеси институциите ще имат възможност да запазят концентрацията си върху ядрото на своята дейност – грижа за пациентите и положителни резултати.”

Xerox предоставя мощни технологични решения за подобряване на здравното обслужване, като предлага управление на документи и бизнес процеси посредством следните услуги:

 • Здравни картони

  Превръщането и свързването на статични документи в електронни здравни картони, както и изработването и управлението на софтуерна здравна информационна система, предоставя на здравните заведения готово решение за бързо и разходо-ефективно управление на данни за пациентите.

 • Комуникация между здравните заведения и пациентите

  От приемането на пациента до изписването и възстановяването му, интегрираните услуги на Xerox и ACS помагат на болничното заведение да обработи документите, генерирани по време на целия процес, и да ги преобразува в електронна информация, подобрявайки здравеопазването като цялостен процес.

 • Администриране на правителствени програми

  С експертиза в държавни и други публично финансирани здравни програми, Xerox е в силната позиция да предоставя на държавни институции необходимите аналитични данни, отговарящи на изискванията за „смислена употреба” на системите за електронни здравни картони. Посредством ACS, Xerox предлага пълен спектър от допълнителни услуги – от решения за управление на медицински грижи и детски здравни програми до управление на програми за лекарства на здравната каса и традиционни фискални услуги.

 • Комерсиални програми

  Компанията предоставя информационни технологии, клинични решения и услуги за управление на болници, клиники и медицински професионалисти по света, за да могат те да работят по-ефективно.

За Xerox

Xerox е лидер в производството на целия спектър цифрово печатно оборудване: от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. Xerox предлага решения за повишаване ефективността на работата и доходността от бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международните корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта.

Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълния спектър от услуги, свързани с продажбата и техническото обслужване на оборудването на Xerox. Партньорската мрежа на Xerox България включва 12 партньори и 89 оторизирани реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и услуги ще намерите на: www.xerox.bg и www.xerox.com.

Корпорация Xerox има дългогодишни традиции в сътрудничество със здравеопазването и разполага с опит, трупан с десетилетия, в подпомагане на здравните институции да постигнат по-големи съкращения на разходите, съответствие в регулациите и ефективност на цялостната инфраструктура.


Етикети: , , , , , ,Коментари: