Patriot разкрива триканални DDR3-комплекти Viper II “Сектор 7”

В раздел: Новини от на 7.07.2010, 4,012 показвания

Два месеца изминаха откакто компанията Patriot пусна на пазара паметите с означение “Сектор 5”. Преди няколко дни производителят направи крачка напред, след като представи DDR3-комплектите от серия Viper II с наименование “Сектор 7”, насочени към геймъри, оувърклокъри и ентусиасти с X58-базираните системи на intel.

Продуктовата гама на “Сектор 7” се състои от триканални комплекти с обем 6GB и честота 1600MHz/1800MHz/2000MHz, с обем 12GB и честота 1600MHz, както и един 24-гигабайтов кит, също работещ на 1600MHz. Налична е поддръжка на intel XMP (Extreme Memory Profiles) за интуитивно оптимизиране на работните честоти и латентностите. Всички модули са оборудвани с охладители, изработени от алуминий от авиационен (самолетен) клас.

Серията от DDR3-памет “Сектор 7” е още един пример за това, как Patriot осигурява високопроизводителни модули, които задоволяват и дори надскачат очакванията на заклетите ентусиасти.

– заяви Лес Хенри, вицепрезидент по техниката към Patriot. –

Линия “Сектор 7” представлява обновление и подобрение на едни предходни модули. Този ход затвърждава най-доброто предложение сред една серия от продукти, ориентирани изключително към ентусиастите. Това решение пасва добре с нашата идея да съчетаваме най-новите технологии с най-добрата производителност в портфолиото си.

Гаранцията на комплектите от серия Viper II Sector 7 Edition е доживотна. Относно цените – нищо засега.


Етикети: , , , , , , , , ,Коментари: